Ніж Gerber Bear Grylls Folding Sheath Knife (31-000752)

Матеріал клинка

Ніж Gerber Bear Grylls Folding Sheath Knife (31-000752)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

1 110

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Американська компанія «Gerber» вже понад 70 років займається виробництвом таких товарів, як ножі, мультітули і точила якість і надійність яких відома в усьому світі.
Folding Sheath Knife входить в серію Gerber Bear Grylls, у створенні якої брав участь британський мандрівник-екстремал Беар Гріллс, ведучий реаліті-шоу «Вижити за всяку ціну».
Відмінною рисою ножа Gerber Bear Grylls Folding Sheath Knife (31-000752) є наявність серрейторного ділянки на клинку, що дозволяє розрізати плетені мотузки і канати, а також використанням системи фіксації леза Back-Lock, володіє самою високою надійністю (витримує зусилля на закривання більше 200 кг).
Ніж Gerber Bear Grylls Folding Sheath Knife (31-000752) має девятисантиметровое лезо полуторним заточування, при якій гострої робиться не тільки ріжуча кромка ножа, але і скіс обуха.
Також, на лезі ближче до рукоятки є серрейторный ділянку.
Клинок виконаний у формі Drop-Point, однаково добре дозволяє і колоти, і рубати.
Лезо виготовлено з високовуглецевої сталі з високими показниками міцності і антикорозійної стійкості, а також добре утримує заточку.
Рукоятка ножа Gerber Bear Grylls Folding Sheath Knife (31-000752) являє собою дві прогумовані накладки, що дозволяють надійно утримувати ножа в руці.
У комплекті з цією моделлю поставляється нейлоновий чохол зі спеціальною петлею на звороті, призначеної для кріплення ножа на пояс або іншу екіпіровку.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 55-57 HRC
Тип замка
  • Back lock
Поверхня клинка
  • Анодована
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».