Ніж Kershaw Portal (8600)

Ніж Kershaw Portal (8600)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

1 029

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Kershaw 8600 Portal красивий і легкий, радує око плавними лініями, що переходять з клинка в рукоять і дарує приємні тактильні відчуття, за рахунок фактури і форми рукояті. Ніж Kershaw 8600 Portal позиціонується як EDC і з успіхом виправдовує своє призначення, він цілком універсальний, зручний і дешевий, не позбавлений при цьому індивідуальності.

Сталь на клинку Kershaw 8600 Portal досить проста – 4Cr14, що є мінусом, так і плюсом одночасно. Великий вміст хрому наділяє сталь 4Cr14 відмінною корозійною стійкістю. Заточку клинок Kershaw 8600 Portal, виконаний із сталі 4Cr14 тримає середньо, зате ріжуча кромка після зустрічі з твердими матеріалами не сколюється, а заминается.

Форма клинка Kershaw 8600 Portal drop-point - поширена і вважається універсальною для успішного виконання різних завдань. Спуски клинка Kershaw 8600 Portal увігнуті і досить високі в 2/3 ширини, товщина клинка 2,8 мм, за рахунок цього ніж добре і контрольовано ріже. Вістря клинка може виконувати тонку й точну роботу. Фінішна обробка клинка Stonewash надовго збереже товарний вигляд ножа Kershaw 8600 Portal.

Рукоять ножа Kershaw 8600 Portal виконана з пластика, надійно утримується в руці різними хватами за рахунок ергономічної форми і приємною фактури. По всій довжині рукояті Kershaw 8600 Portal проходять чотири поглиблені лінії, а свій початок малюнок бере ще на клинку. Таке цілісне виконання рукояті і клинка зустрічається не часто і виглядає дуже цікаво.

Kershaw 8600 Portal є флиппером з системою SpeedSafe - це робить відкриття ножа максимально швидким і чітким. SpeedSafe – це запатентована система допомоги при відкритті ножа. За роботу цієї системи відповідає торсіонний стрижень, прихований усередині рукояті Kershaw 8600 Portal. Що б привести клинок Kershaw 8600 Portal рух досить натиснути на плавник фліппера, тим самим стронув його з місця, решта ассисит зробить за вас.

Kershaw Entropy оснащений замком типу Liner Lock. Подібний тип замку всім добре знайомий і улюблений багатьма виробниками ножів. Простота конструкції і надійність фіксації клинка – ось запорука його популярності. Безсумнівним плюсом замку такої конструкції є можливість однорукого відкривання і закривання Kershaw 8600 Portal.

Характеристики

Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 6 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».