Ніж SKIF Whaler BSW Black (IS-242B)

Матеріал клинка

Ніж SKIF Whaler BSW Black (IS-242B)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

1 771

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Skif Whaler - абсолютно нова модель, розроблена і випущена в 2019 році. Whaler з англійської перекладається як "кітобой" і форма даного клинка цьому цілком відповідає.

Клинок виготовлений з легованої сталі 9Cr14MoV, є практично ідентичною популярної японської сталі AUS-8A. На відміну від іншої, не менш популярною стали 8Cr13MoV, вміст вуглецю і хрому в сплаві 9Cr14MoV трохи збільшено, завдяки чому вдалося підвищити твердість і антикорозійний захист клинка.

Прямі спуски починаються від самого обуха, завдяки чому ніж демонструє відмінні ріжучі властивості, чому також сприяє вигнута форма рукояті. Насічки на верхній частині обуха надають більший контроль над ножем під час роботи.

Для захисту клинка від подряпин покриття використовується Stone Wash, причому в двох варіаціях: чорного або білого кольору (у залежності від модифікації). Відкривання ножа здійснюється за допомогою фліппера. Витяг дуже плавне - це було досягнуто завдяки застосуванню системи шарикопідшипників - одного з головних відмінностей нового покоління ножів Skif. Для фіксації клинка вибраний один з найбільш надійних замків - Frame-Lock.

Накладки на рукоять виконані з склотекстоліти G-10 і доступні в 3-х кольорах: чорному, зеленому та помаранчевому. На ножі присутній кишенькова кліпса, а також отвір для темляка, розташоване у верхній частині рукояті. Whaler найкращим чином підійде для повсякденного використання, однак не менш ефективним виявиться і під час туристичного походу або інший аутдор-активності.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Тип складаного ножа
  • На підшипнику
Тип замка
  • Sub-Frame Lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».