Ніж Kershaw Fraxion (1160)

Матеріал клинка

Ніж Kershaw Fraxion (1160)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

1 666

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тонкий, витончений і дуже гострий, справжня чорна блискавка у ваших руках – це складаний ніж Kershaw Fraxion 1160 від дизайнера Ієна Ансо. Клинок виготовлений із корозійностійкої нержавіючої сталі 8Cr13MoV, із завершальною обробкою Blackwash, надає йому темне однорідне покриття. Гладка ріжуча кромка має бриючу заточку криволінійної ріжучої кромки, що закінчувалася разюче гострим кінчиком. Мануальне відкриття з використанням акуратного плавця, прискорюється вбудованої шарикопідшипникової системою KVT.

Рукоять служить не тільки функціональною основою лезу, але й справжньою окрасою ножа Kershaw Fraxion. На сталеві направляючі одягнені і надійно закріплені болтами вироблені деталі з композиту G-10, частково обрамлені переливчастыми вставками з вуглецевого волокна. Така гра фактур і різних відтінків чорного не кидається в очі, але виглядає дуже стильно і красиво. Кишенькова кліпса кріпиться двома шурупами до п'яти рукоятки і може бути поставлена як з лівого, так і з правого боку.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що вміщуються в кишені штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, так як хоч це туристичні моделі, хоч міські вони все одно мають гостру частину, і можуть зашкодити людині. Діячі правозахисних організацій прийшли до висновку, що складні ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими клинками. Вони перевершують їх по міцності, надійності, розміром і вагою. Крім власної захисту вони застосовуються у більш гуманних цілях використовуються в подорожі, відпочинку на природі, для роботи в польових умовах.

По своїй конструкції складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 6 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».