Пневматичний пістолет SAS Mauser M. 712 4,5 мм Blowback (KMB18DHN)

2 відгуки

Код:  224980195

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS Mauser M. 712 4,5 мм Blowback (KMB18DHN)

2 відгуки

Код:  224980195

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

7 301

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматика - это один из видов стрелкового оружия, в котором снаряд вылетает из дула под действием газа, находящегося под давлением.
Современное пневматическое оружие предназначено для охоты на мелкого зверя (кроликов, белок, куниц) и птицу, а также для развлекательной (пейнтбол) и спортивной стрельбы.
Охотники и любители видов спорта, которые предусматривают стрельбу, обычно пользуются пневматическим оружием.
Такие пистолеты и ружья часто оказываются в домах даже тех, кто никаким образом не имеет отношения ни к первому, ни ко второму роду деятельности.
Все дело в том, что купить пневматические ружья несложно по причине относительно низкой цены пневматических ружей и отсутствия необходимости получать специальное разрешение.
Дальше использовать их можно как угодно — начиная развлекательной стрельбой и заканчивая способом защиты от преступников.
На сегодняшний день существует три основных типа пневматического оружия: пружинно-поршневой, газобаллонный и новейший, мультикомпрессионный с функцией предварительной накачки.

Пистолеты SAS стреляют шариками калибра 4,5 мм и предназначены сугубо для спортивно-тренировочных и развлекательных целей.
При цьому корпус спеціально обтяжать, щоб надати користувачеві відчуття утримання в руках бойового пістолета.
У цих же цілях весь модельний ряд має вигляд реально існуючих бойових пістолетів.

Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, яка штовхає кульку з каналом ствола пістолета.
Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) при пострілі.
У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою і зовнішнім виглядом реально існуючого бойової зброї, при утриманні створюється відчуття стрільби не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

SAS Mauser M712 Blowback - пневматична репліка моделі 712 Маузера C96, в якій збережено особливості оригінального пістолета: відокремлений коробчатий магазин і перекладач режимів вогню (можливість стріляти чергами).
Сам пістолет виконаний повністю з металу з точною опрацюванням усіх деталей, а також має функцію "блоубэк" (імітація віддачі).

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!