Пневматична гвинтівка Hatsan Mod. 125 TH

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Mod. 125 TH

Продавець:FreeLine

5/5  ( 39 оцінок )

5 199

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Початкова швидкість вильоту кулі становить 380 м/с, що говорить про чималу потужність гвинтівки і дозволяє стріляти на відстань до 70-ти метрів. Тип боєприпасу – свинцеві кулі калібру 4,5 мм. Дана модель гвинтівки відноситься до пружинно-поршневого механізму дії, тому джерелом енергії тут є пружина. Однозарядна система. Неавтоматичний запобіжник, але зате автоматична система блокування. Система взводу і перезарядки зброї здійснюється, так званим, переломом ствола. За рахунок величезної початкової швидкості польоту кулі, гвинтівка дуже потужна, саме тому її відносять до класу «Magnum».

Особливості

Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH має досить-таки зручний пластиковий приклад з щокою «Monte Carlo» і ложе з пістолетною рукояткою. Завдяки вище згаданої технології «Monte Carlo», зброя стає дуже зручною в експлуатації як для лівші, так і для правші. Режим вогню – одиночний. Також ця модель оснащена системою «Quattro Trigger», яка є новим курковим механізмом з поліпшеним спуском. Присутність у цій зброї системи «Shock Absorber System» (SAS), що робить стрільбу більш точною, так як йде поглинання удару і вібрації при пострілі. Наявний стільниковий гумовий потиличник виконаний за технологією «Triopad», що дозволяє максимально амортизувати віддачу.

Прицільні пристосування

З прицільних пристосувань у пневматичної гвинтівки Hatsan 125 TH є прицільна планка (шириною 11 мм і 22 мм), а також мушка з фібероптичними нитками контрастних кольорів. Завдяки цим самим ниткам з'явилася можливість стрілянини в темний час доби, так як вони дають стрілку, що, в свою чергу, підвищує точність стрільби. Також є можливість установки оптичного прицілу. Є відкрита система прицілювання «Tru Glo».

Габарити

Загальна довжина зброї становить 1240 мм, довжина ствола дорівнює 500 мм, а маса гвинтівки становить 4,5 кг. Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH – відмінний вибір для стрільців. Це зброя ідеально підійде як для спортивної стрільби, так і для полювання. На відміну від гвинтівки Hatsan 125, дана модель зброї має більшу масу, великі габарити, але основною відмінністю є наявність ложе з вирізом для обхвату пальцями. Hatsan 125 TH – дуже потужна зброя.

Характеристики

Тип боєприпасів
Загальна довжина
  • 1240
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!