Ніж Opinel №12 Explore зелений (OP001899)

2 відгуки Код:  227285365
Матеріал клинка

Ніж Opinel №12 Explore зелений (OP001899)

2 відгуки Код:  227285365

Колір: Зелений

Продавець:ARMYONE_PRO

4.8/5  ( 1575 оцінок )

1 260

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Один з найвідоміших ножових брендів, компанія Опинель, порівняно недавно випустила нову модель Опинель №12 Explore. Даний ніж позиціонується як універсальна модель для туризму, альпінізму, полювання і риболовлі. На конструювання і розробку Опинель №12 Explore, пішло близько 2-х років. У підсумку, вийшов ніж зі зручним і функціональним клинком, міцною рукояткою і додатковими функціями. Все це оформлено в традиційному для ножів Опинель дизайні.

Клинок ножа Opinel №12 Explore виготовлений з нержавіючої сталі марки Sandvic 12С27 (на клинку позначається як inox). Цей тип стали вкрай стійкий до корозії і порівняно легко піддається виправленню. Також, завдяки вмісту 0,4% карбону, клинки з цієї стали досить довго тримають заточку, що в умовах походу є величезним плюсом.

Ніж Opinel №12 Explore, як і практично всі складні ножі цієї фірми, оснащений замком "virobloc". Даний замок відмінно себе зарекомендував і використовується в розкладних ножах Опинель більше 50 років.

Рукоять Опинель №12 Explore виготовлена ​​з поліаміду армованого скловолокном. Даний матеріал витримує досить високе навантаження, стійкий до падінь, воді і не боїться екстремальних температур (від -40 до +80 С).

Додатково ніж Опинель №12 Explore оснащений свистком на торці рукояті, максимальна гучність якого досягає 110 dB. Також, поряд зі свистком розташовані кресало і гак, яким можна різати тканину і мотузку. З іншого боку, ця рукоятка доповнюється отвором під темляк або карабін.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 HRC
Колір
  • Зелений
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Илья Ильяшенко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Нож хороший,доставили быстро,продавца рекомендую лично связался и всё уточнил

    Переваги:
    Хорошая заводская заточка,сборка также хорошая,клинок хорошо ходит,механика на уровне
    Недоліки:
    Не выявил

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».