Ніж Cold Steel Kudu 5Cr15MoV 20KK

1 відгук Код:  227285635
Матеріал клинка

Ніж Cold Steel Kudu 5Cr15MoV 20KK

1 відгук Код:  227285635

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2046 оцінок )

656

Є в наявності

15

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Майстри, надихнувшись широко розповсюдженний в Південній Африці ножами, створили модель під назвою Kudu. Сталь 5Cr15MoV характеризується не тільки легкої заточкою, але і тривалим утриманням ріжучої кромки.

Замок типу Ratchet Lock призначений для жорсткої фіксації клинка в розкритому положенні. Щоб скласти ніж, вам доведеться із зусиллям потягнути за кільце і провернути клинок, долаючи опір насічок на п'яті.

Є також спрощена модель з замком Slip Joint.

Рукоять з міцного і жорсткого полімеру Zytel (Zy-Ex - його комерційна назва, розроблене маркетологами компанії Cold Steel), текстурірована «під дерево». Декоративна накладка у вигляді рогу антилопи куду, яка і дала ім'я цьому ножу, знаходиться з одного боку рукоятки, а гравірування у вигляді силуету цієї антилопи нанесена безпосередньо на клинок.

Ніж Cold Steel Kudu є цілком універсальним ножем, який може використовуватися для щоденного носіння, на полюванні, риболовлі або в поході.

Характеристики

Матеріал клинка
Колір
  • Чорний
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».