Брелок Сталевий ніж K&K Knife Keychain

Брелок Сталевий ніж K&K Knife Keychain

Продавець:GetMore

4.8/5  ( 243 оцінок )

115

Є в наявності

12

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Брелок для справжніх чоловіків Knife Keychain. Розмір: 6 х 1.5 див. в подарунковій упаковці.

Брелок - потрібна і корисна річ, його завжди можна вручити, як універсальний подарунок. Брелоки дуже популярні сувеніри в світі і бувають досить різноманітні: брелоки для мобільних телефонів, запальничка брелок, брелок підвіска, брелок на сумку, прикольні брелоки для людей з почуттям гумору. Подарунок-брелок можна підібрати практично будь-якій людині, знаючи його інтереси і смаки.

Спочатку брелоки для ключів служили в якості обважнювача", щоб запобігти їх від втрати. З часом вони перетворилися на предмети розкоші, моди та стилю. Сьогодні купити брелок можна як утилітарну річ, що має безліч додаткових призначень. Сучасні підвіски для ключів володіють різними корисними функціями. Вони стали повноцінними і складними технічними пристроями. Такі брелоки завжди виглядають дуже стильно і солідно і підійдуть подарунки бізнес класу, що підкреслюють статус власника. Брелки для автосигналізацій є у кожного водія, це завжди потрібні і оригінальні подарунки для чоловіків. А ось брелок з бісеру або м'який брелок іграшка - це чудовий подарунок коханій дівчині або подружці.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Цинковий сплав
Вага, г
  • 7
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».