Ніж Ontario SF-3S Strike Fighter Tanto (ON8742)

Ніж Ontario SF-3S Strike Fighter Tanto (ON8742)

Продавець:Eagle

4/5  ( 36 оцінок )

16 590

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Это не просто еще один продукт компании Ontario, нож заслуживает отдельного разговора. Название ножа «Strike Fighter» (ударный истребитель) говорит о том, что способствовало вдохновению дизайнера при создании этого мощного ножа. Во внешнем виде с легкостью узнаваемы черты современного истребителя. Нож настолько комфортно и красиво лежит в руке, что просто не хочется его выпускать из рук. Нож имеет не только безупречный дизайн, но и удобство при работе с ним.
Ще одним не менш важливим пунктом є матеріал клинка ця сталь марки 154СМ - досить тверда американська сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться.

Даний ніж задовольнить потреби, як естета, так і завзятого практика!Ножова компанія




«Ontario Knife Company» родом з провінції Онтаріо, штат Нью-Йорк.
Існує з 1889 року і набула широкого розголосу завдяки армійським ножам, офіційно закуповували силовими структурами США. Прикладом такого ножа може служити Ontario SP1 Marine Combat.
Також Ontario займається випуском ножів більш широкого призначення: різних складень для щоденного носіння, ножів з фіксованим клинком, столових ножів (серія Old Hickory® Kitchen Cutlery), медичних приладів та інструментів.
На сьогоднішній день найбільш відомим ножиком, який став еталоном ножа на кожен день, зразком простоти і надійності є Ontario RAT в народі просто « Щур».
У широкому асортименті продуктів від «Ontario Knife Company» будь зуміє для себе відшукати оптимальний варіант ножа і не один, як кажуть, Ножів мало не буває!

Характеристики

Колір
  • Чорний
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».