Ніж Buck Folding Hunter Pro (110BKSNS1)

Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Buck Folding Hunter Pro (110BKSNS1)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

6 129

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

110BKSA - ще одна варіація легендарного Buck 110! На цей раз Buck презентують версію з больстерами з нойзильбера. Нойзильбер (від нім. Neusilber — «нове срібло»). Нойзильбер — сплав з трьох компонентів на основі міді. Крім неї, до його складу входять 13,5-16,5% нікелю і 18-22% цинку. Всякий нойзильбер містить мідь, цинк і нікель, але не завжди в одних і тих же вагових відносинах. Взагалі можна прийняти, що половину або дві третини його звичайно складаються з міді, нікелю ж у ньому здебільшого менша, ніж цинку. Нойзильбер давно відомий у китайців під назвою pack-fong, що означає «біла мідь»; у французів він називається maillechort або d argent Allemagne, у німців — Argentan або Neusilber, y англійців — German silver.

Ніж отримав досить стандартну форму клинка, сконструйованого у форм-факторі bowie, має гладку різальну кромку, що дозволяє значно спростити процес заточування і експлуатації, а так само збалансовані спуски дозволяють витримувати значні поперечні навантаження. З боку обуха розташована спеціальна просічка, що значно полегшує відкриття леза, і уберегающая його від зайвих подряпин. Матеріалом для виготовлення клинка стала преміальна сталь S30V.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 95
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».