Кобура Beneks для Револьвер 2,5 оперативна формована з кліпсою Шкіра Чорна

Кобура Beneks для Револьвер 2,5 оперативна формована з кліпсою Шкіра Чорна

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 69 оцінок )

730

Є в наявності

11

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура оперативна Револьвер 2,5 формована з кліпсою (шкіра, чорна)

Кобура оперативна + поясна + внутрібрючного носіння Револьвер 2,5 формована з кліпсою (шкіра, чорна) призначена для прихованого носіння зброї. Конструкція даної моделі має на увазі три основні варіанти носіння:

1. Ремінь на варіант, при якому кобура підвішується збоку під рукою за рахунок системи регульованих ремінних лямок. При цьому для поліпшення фіксації вона додатково пристібається до брючному поясу настроюється по висоті знімною пасової петлею.

2. Якщо наплечне носіння не є кращим, можливо носіння кобури на ремені брюк. При цьому рекомендовано користуватися ременем шириною не більше 50 мм

3.Скритое носіння на металевій кліпсі під брюками, штанами, шортами і т.п.

На поясі кобура фіксується з нахилом вперед під кутом приблизно 75 градусів до горизонталі, на кліпсі - під прямим кутом.

Виріб спеціально формованих під обриси револьвера, в точності повторює контури пістолета, надійно облягає його, перешкоджаючи заклинювання зброї при швидкому витяганні. Приміщення зброї в кобуру, завдяки її конструкції, так само не складає жодних проблем.

Кобура виготовлена з товстої натуральної шкіри високої якості, а тому міцна, зносостійка, не втрачає форми в процесі експлуатації.

Лямки системи підвіски також виготовлені з добротних шкіряних ременів і не розтягуються під впливом ваги і часу. Завдяки можливості регулювання, вся система в цілому не сковує рухів стрілка. Дана модель кобури повністю відповідає вимогам реальної експлуатації і може бути рекомендована широкому колу користувачів, від любителів до професіоналів.

Характеристики

Спосіб носіння
Система кріплення
  • Кліпса
Сумісність
  • Револьвер 2,5
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами