Лук Jandao 60/35-Black Hunting

Лук Jandao 60/35-Black Hunting

Продавець:Well Store

5/5  ( 21 оцінок )

6 338

Немає в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дерев'яна рукоятка (riser) лука Jandao Black Hunting має багатошарову конструкцію – це справжній дерев'яний «бутерброд», композит, з декількох порід деревини:

Бинтанггор – помірно тверда і важка деревина, щільність якої, в сухому стані становить, у середньому, 690 кг/м3. Легко піддається обробці.

Макоре – це те саме, справжнє червоне дерево. В сухому стані воно володіє щільністю близько 640 кг/м3. Це дуже в'язка, жорстка, міцна і довговічна деревина. Настільки тверда, що при її обробці використовують особливо тверді інструменти, при цьому дуже добре клеїться.

Чуглам – деревина, схожа з європейським дубом. Особливо в тому, що стосується міцності на вигин і стиснення вздовж волокон, опору ударним навантаженням і втискування (статичної твердості). Однак, не така жорстка.

Плечі лука – це таке поєднання різних порід дерева – клена та вищезгаданого макоре, посилених скловолокном високої міцності (фибергласом). Таке поєднання різних матеріалів забезпечує великий комфортність і стабільність стрільби, а також точність і швидкість.

Всі породи дерева, використані при виготовленні цього рекурсивного лука, забезпечили його максимумом гнучкості та надійності, лук дуже добре лежить в руках.

ЛукJandao Black Hunting володіє розмірами, максимально зручними для польових умов, не обмежуючи точність і швидкість стрільби. Довжина лука становить 1470 міліметрів, а сила лука дорівнює 35 lbs фунтів надає стрілі максимальну швидкість і швидкість.

Jandao Black Hunting є хорошим подарунком і придбанням для тренуються чи віддають перевагу активний відпочинок стрільців.

Jandao Black Hunting – це міцна, ефективна модель для закоханих у стрілянину лучників.

Характеристики

Сила натягу, кг
Особливості
База лука, см
  • 152.4
Матеріал плечей
  • Дерево
  • Фіберглас
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами