Тактична ручка Grand Way з Склоріз (33078)

Довжина
  • 150 мм
Вага
  • 40 г

Тактична ручка Grand Way з Склоріз (33078)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

544

Є в наявності

7

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

33078 – це виконана в міцному і стильному алюмінієвому корпусі тактична ручка від компанії Grand Way з невеликим, але яскравим світлодіодним ліхтариком в ковпачку. Харчування ліхтарика здійснюється за рахунок двох плоских батарей CR937 (входять в комплект).

Не можна не обійти увагою склобій з посиленим кінчиком з карбіду вольфраму. Відмінно підходить для впливу на матеріали і поверхні різної твердості: скло, фанеру, гіпсокартон і тому подібні. Кінчик склобою, до того ж, настільки твердий, що може використовуватися і як склоріз. При цьому, звичайно, ручка 33078 Grand Way, є і яварой – вражаючим аргументом у справі самозахисту.

Пишучий стрижень в звичайному стані прикривається ковпачком з різьбленням. Підтримуються традиційні стержень типу Parker і аналогів. Запасний стрижень йде в комплекті.

Корпус з алюмінієвого сплаву – поєднання високої міцності невеликої ваги, який повніше можна порівняти навіть із звичайними, часто використовуваними ручками. Також корпус забезпечений ділянками з насічкою, які працюють на зручність і поліпшення хвата.

Ліхтарик включається невеликий кнопкою на корпусі ручки і має два режими: звичайний, досить яскравий і стробоскоп – для економною для батарейок подачі сигналу. Цікаво, що ковпачок з ліхтариком можна використовувати окремо від ручки, підсвічуючи собі, якщо потрібно щось писати при обмеженій освітленості. Або просто відкласти ручку-явару в бік і світити собі просто ліхтариком.

Тобто, крім прямого призначення – друкарської функції, така ручка здорово стане в нагоді, коли потрібно буде підсвітити собі в темряві, щось розколупати, розрізати і, нарешті, вибити скло.

З допомогою кліпси ручку можна закріпити на кишені штанів, стропі рюкзака або розвантаження.

Тактична ручка 33078 Grand Way – одна з ручок в модельному ряду з елегантним дизайном. Яка при цьому є по-справжньому багатозадачною інструментом, який завжди під рукою і зовні нічим не відрізняється від інших тактичних ручок.

Характеристики

Колір
Матеріал
Особливості
  • З ліхтариком
  • З стробоскопом
Кріплення
  • Кліпса
Стрижень
  • Parker
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами