Лук Grand Way підлітковий бамбуковий (Лук-40/14)

Лук Grand Way підлітковий бамбуковий (Лук-40/14)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

1 120

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підлітковий бамбуковий лук– відмінне підмога для зміцнення здоров'я ваших дітей і отримання корисних навичок. Він допомагає в розвитку окоміру, точності, уважності, зорової пам'яті, зміцнює м'язи і робить позитивний вплив на поставу дитини.

Бамбуковий лук відрізняється невеликою вагою і високими міцнісними характеристиками. Основою лукує цілісна планка бамбука, тверда настільки, щоб забезпечувати міцність і достатньо гнучкою, щоб забезпечувати легкий спуск і результативність пострілів.

В цілому, вся конструкція цього бамбукового лук– результат ручної роботи. Що дозволило знизити вартість виробу – складних виробничих процесів при його виготовленні не використовували. І наділило кожен з таких луків індивідуальністю. В цілому, завдяки такому підходу та оригінального зовнішнього вигляду, бамбуковий підлітковий луквиглядає не як іграшка, а як хороша варіація на тему традиційного лука.

Бамбуковий лук для підлітка володіє винятковою зносостійкістю, зроблений з якісних натуральних матеріалів. Лук відразу з упаковки готовий до стрільби. Зручність утримання і пострілу забезпечує джутова обмотка, замшева накладка і поличка для стріли, в комплекті з ним йде і капронова тятива.

Підлітковий лук з бамбука, має цілком серйозними характеристиками, які можуть проявити себе при звичайній аматорської стрільби, так і можуть використовуватися при організації дитячих розважальних заходів. З лука такого типу навіть дитина може стріляти на пристойні відстані. З цим луком ваша дитина може відчути себе справжнім стрільцем, а також він може стати гарним початком для серйозних занять спортом.

Підлітковий лук з бамбука – чудово підходить для активного відпочинку, цільової стрільби та інших розваг з упором на спорт та фізичне розвиток.

Характеристики

Сила натягу, кг
База лука, см
  • 139.7
Матеріал плечей
  • Дерево
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами