Наплічна сумка для прихованого носіння пістолета Beneks

Наплічна сумка для прихованого носіння пістолета Beneks

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 72 оцінок )

430

Немає в наявності

23

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наплічна сумка, створена спеціально для прихованого носіння пістолета.

На задній стінці всередині сумки знаходиться велика м'яка панель липучки Velcro, на яку ліпиться універсальна регульована кобура-вставка. Тканинні стропи кобури легко регулюються (також на з'єднанні-липучці). Розміри м'яких панелі всередині сумки підвищують варіативність кріплення кобури.

Таким чином, сумка володіє сумісністю з більшістю пістолетів, включаючи великогабаритні армійські моделі типу ТТ.

У відділенні з кобурою знаходиться довгий і міцний хлястик з металевим кільцем на кінці. Ривок за хлястик може значно скоротити час відкриття сумки та витягу з неї пістолета.

Сама сумка виконана з щільної водостійкою нейлонової тканини чорного кольору і якісно, надійно прошита. Вона міцна, відмінно тримає початкову форму і нічим не відрізняється від звичайних цивільних моделей.

На передній стінці знаходиться три розташованих один поверх іншого кишені, що закриваються на змійку. Ще один розташований на задній стінці. Обсяг кишень достатній для того, щоб розмістити в них смартфон, ключі та інші особисті речі. Це розвантажить ваші кишені і додатково приховає знаходиться в сумці пістолет.

Сумка буде дуже корисна влітку, коли легка і коротка одяг ускладнює, як носіння чого-небудь в кишенях, так і приховування кобури з пістолетом.

Але варто відзначити і її незаперечні плюси в холодну пору року. Розміщена поверх важкої верхнього одягу, вона значно скоротить час вилучення зброї і при цьому збереже скритність його носіння.

Дана наплічна сумка є дійсно універсальним і зручним засобом прихованого носіння зброї і, безсумнівно, знайде своє застосування в самих різних умовах і ситуаціях.

Характеристики

Спосіб носіння
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами