Кишеньковий ніж Bestech Knives Warwolf-BG04A (Warwolf-BG04A)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Bestech Knives Warwolf-BG04A (Warwolf-BG04A)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

1 020

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Warwolf (англ. – «вовк війни») ніж з агресивним, стрімким дизайном. Фальшлезвие надає клинку списоподібну форму. Рукоять ж, завдяки ергономічним вирізам, наводить на асоціації з худорляву будову хижим звіром. Природно, що проникаюча здатність у такого клинка буде висока. Але, завдяки довгій ріжучої кромки з прямими спусками від верхньої третини, різати Вовк повинен теж цілком пристойно. Все-таки, це не стилет, а цілком повноцінний EDC ніж. Хоча, тактичні риси в дизайні Bestech Warwolf видно, що називається, неозброєним оком.

Довжина клинка – 90 мм, товщина – 3.5 мм. Сталь D2, твердістю 59-61 HRC забезпечує ножу міцність і тривале збереження гостроти заточки. Поєднання stonewash і якісного сатинування ефектно підкреслюють стрімкість ліній клинка.

Рукоять Warwolf-а має зручну ергономічну форму. Поверх полегшених лайнерів з нержавіючої сталі стягнуто шорсткі накладки з міцного і легкого полімеру G10. Завдяки відкритості конструкції, і великому розміру, задня кріпильна бонка може служити для кріплення темляка.

Осьової механізм приводиться в рух поштовхом плавця-фліппера і спрацьовує настільки чуйно, немов давно чекав цього. Такий фліп відмінно підходить образу нетерплячого хижого звіра. Ніж немов знаходить свою індивідуальність. Таємниця цієї магії не тільки в роботі дизайнерів і високій якості збірки, але і в керамічних підшипниках, встановлених в осьовому механізмі.

Пружина замку liner lock має товщину в 2.5 мм і, завдяки вирізу і знятим з граней лайнерів фасок, зручна при використанні ножа однією рукою.

Кліпса з нержавіючої сталі надійно фіксує ніж на кишені. Вага в 133.5 р, мабуть, оптимальний для ножа повсякденного використання. Warwolf досить легкий, щоб не відтягувати кишеню, але при цьому важить рівно стільки, щоб дарувати приємне відчуття реальності речі, яку ти тримаєш у руках.

Ніж дуже цікавий. Викликає якусь безотчетную симпатію. Warwolf приємно розглядати. Warwolf-му зручно користуватися. Рекомендуємо вам завести собі цього вовченя. Він виразно коштує своїх грошей.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».