Кишеньковий ніж Morakniv Woodcarving 120, laminated steel (2305.01.67)

Довжина клинка, мм
  • 60
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Morakniv Woodcarving 120, laminated steel (2305.01.67)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

967

879

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ніж першокласний значить — це ніж бренду Мора. З таким твердженням сьогодні погодиться кожен другий споживач. Власну назву компанія MORA отримала завдяки однойменному шведському містечку, який здавна славився збройовими майстрами. Там культивувалися і передавалися з покоління верб покоління секрети і тонкощі ремесла. З розвитком виробництва в Європі в цьому місті були створені мануфактури, які займалися виробництвом ножів та іншої зброї. Продукція їх придбала гучну славу далеко за межами краю. Завдяки злиття розрізнених мануфактур виникало безліч підприємств. В результаті в 2006 році внаслідок об'єднання двох великих і авторитетних компаній з'явилася на світ торгова марка Мора. Ефективне використання багатовікових традицій, впровадження ноу-хау дозволили інженерам бренду створювати унікальні моделі, які не мають якісних аналогів у світі. 

Для виробництва ножів компанія MORA використовує шведську сталь, яка славиться твердістю, міцністю і надійністю. Вона не кришиться, і не сколюється, вона прекрасно переносить щоденні різноспрямовані інтенсивні навантаження. Лезо брендових клинків славиться гостротою. Продукція бренду служить довго, вона не боїться агресивного впливу навколишнього природного середовища та ефективно служить в будь-яких погодних умовах. Виробництво ножів повністю автоматизовано, це дозволяє нарощувати обсяги виробництва, і максимально знижувати собівартість кожної одиниці. Тому, в даний час бренд MORA ще й   своєрідний символ оптимального співвідношення ціни та якості продукції. У таких ножів відмінні ріжучі властивості, вони прекрасно тримають заточку. Деякі моделі (наприклад, Classik №2) давно стоять на озброєнні у шведській армії.

Morakniv Woodcarving Knife - традиційний шведський ніж, призначений для різьби по дереву. Клинок виготовлений з високоякісної ламінованої сталі. Рукоятка виготовлена з довговічної берези. Комплектується пластиковими поясними піхвами.  

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.7
Довжина клинка, мм
  • 60
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 61
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».