Фотоловушка Suntek НС-810A

Фотоловушка Suntek НС-810A

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 72 оцінок )

2 549

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Купити фотопастку 16Mp для полювання і охорони Suntek 810 (Suntek HC-810) потрібно всім, хто дбає про безпеку свого житла або професійно займається вивченням дикої природи. Цей прилад оснащений камерою високої роздільної здатності і детектором руху з регульованою чутливістю. Роздільна здатність фото досягає 6048х3384 пікселів, і 1920х1080 для відеозапису, тому на зображенні чудово видно найдрібніші деталі. Живлення здійснюється від батарейок АА.

Фотоловушка Suntek НС-810A застосовується для фото - та відеозйомки у вуличних умовах за спрацьовування датчика руху. Дальність спрацьовування датчика становить до 25 метрів, а запис фотографій і відео здійснюється на карту пам'яті Micro SD.

Корпус фотоловушки Suntek НС-810А виготовлений у відповідності зі стандартом IP66 і може використовуватися на вулиці навіть в зимовий час при температурі до -40 градусів. Живиться пристрій від 8 батарейок типу «АА», комплекту якісних батарей достатньо для роботи до 6 місяців (в режимі очікування).

Нічне підсвічування спрацьовує автоматично в залежності від умов освітленості і дозволяє отримати якісне зображення навіть у повній темряві на відстані до 25 метрів.
✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.




 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами