Пневматична гвинтівка Gamo G-Magnum 1250 Whisper IGT Mach 1

1 відгук

Код:  258314861

Пневматична гвинтівка Gamo G-Magnum 1250 Whisper IGT Mach 1

1 відгук

Код:  258314861

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

10 530

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Gamo G-Magnum 1250 Whisper IGT Mach1 - новинка іспанської компанії Gamo. Супер потужна воздушка, збільшений робочий циліндр, вперше в пневматиці - 33 мм. (до цього в пневматиці розмір доходив до 30 мм). Нові передові системи зробили цю гвинтівку найпривабливішою в своєму класі. Гвинтівка оснащена наступними технологіями:

  • IGT Mach 1 - нова газовий поршень (збільшений до 33 мм, найбільший в пневматиці), забезпечує більш високу швидкість, точність і менше вібрацій.
  • CAT (Custom Action Trigger) - завдяки використанню новітніх технологій компанії Gamo вдалося досягти небувалої плавності ходу спускового гачка, це дозволить Вам стріляти ще більш точно і домагатися відмінних результатів.
  • SWA (Shok Wave Absorber) - ексклюзивний амортизатор віддачі Gamo, який знижує відчуття віддачі на 74%. Це досягається завдяки трикомпонентної конструкції потиличника.
  • TruGlo - новітні фибероптические (світонакоплювальні) відкриті прицільні пристосування забезпечують надійне прицілювання при будь-яких умовах освітленості, а також інтегрованим в гвинтівку глушником системи Whisper.
  • Whisper - інтегрований саундмодератор. Це технологія придушення шуму, вже відома і якій довіряють тисячі стрільців по всьому світу. Це одна з перших технологій зниження шуму, створених в індустрії пневматичної зброї.
  • Triple R (Recoil Reducing Rail) - планка для установки оптичного прицілу зменшує імпульс віддачі - це революційна технологія від компанії Gamo. Багато любителі потужної пневматики часто стикаються з проблемою при купівлі оптики. Найчастіше ціна оптики, здатної витримати віддачу гвинтівки зі швидкістю більше 305 м/с, порівнянна з ціною самої гвинтівкою, а іноді і перевершує її. Використавши дві алюмінієві планки, розділені полімерними розпірками компанії Gamo вдалося створити планку, яка знижує імпульс віддачі на 100%.

Використання інновацій при виробництві даної модифікації дозволило добитися підвищеної, в порівнянні з іншими моделями, потужності, що виявляється у збільшенні початкової швидкості кульки.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 1170
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 510 мм
Джерело енергії
Характеристика прицілу
  • Прицільна планка та мушка з фібероптичними нитками
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!