Пневматичний пістолет Borner Power win 304 (Colt)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Power win 304 (Colt)

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 126 оцінок )

2 308

Є в наявності

49

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель пневматичної зброї Borner Power Win 304 має багато схожих рис із легендарним Colt M1911. Цей пістолет був на озброєнні США тривалий час (1911-1985 рр.), у деяких країнах світу його можна зустріти і зараз. Пневматичний варіант тому дуже пізнаваний знавцями. За розмірами зброя максимально наближена до свого оригіналу, а ціна є дуже привабливою для шанувальників розважальної стрільби.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Бюджетна модель виготовляється з міцного пластику і важить всього 600 гр. Нерухомість елементів служить лише декорацією Borner Power Win 304, але важіль затримки затвора, запобіжники і курок зовні сильно нагадують бойовий пістолет. На місці, де викидаються гільзи, розташована чудова імітація внутрішнього стовбура із вставки кольору «металік».

На нижній поверхні пістолета розташована спеціальна планка, яку можна прикріпити підствольний ліхтар чи лазерний покажчик мети. У пістолета Borner Power Win 304 висока мушка з білою точкою для більш точної стрільби та широкий приціл. По верху ствольної коробки проходить смужка антивідблиску. На рукоятці є накладка, виготовлена з гумового пластику і має дрібні насічки. У руці стрілка пістолет лежить зручно надійно.

Максимальна швидкість пострілу Borner Power Win 304 – 130 м/с. У даної моделі дуже непогані показники точності. Найбільш результативною є стрільба з відстані від 10 до 12 м, це стандартна віддаленість при експлуатації пневматичної зброї. Модель обладнана магазином на 19 набоїв, що робить стрілянину максимально захоплюючою. Балончик із газом розрахований на 110-115 повноцінних пострілів. Це приблизно 6 магазинів.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!