Ніж складаний Firebird FH91-GB

3 відгуки

Код:  259001866

Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка

Ніж складаний Firebird FH91-GB

3 відгуки

Код:  259001866

Колір: Чорний

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2172 оцінок )

1 430

Є в наявності

27

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Знаменита торгова марка Firebird з'явилася відносно недавно, але встигла підкорити чимале число ножеманов. Колекція продуктів бренду поповнилася новим складним ножем, який отримав найменування FH71. Особливість вироби в тому, що воно представлено відразу в 4-х варіантах кольору. А саме: в сірому, зеленому, чорному і коричневому. Рукоять ножа має характерний вигином для більш зручного утримання в долоні. В очі кидається наявність на ручці специфічних виїмок. Вони надають новинці певну естетику.

Ручка моделі виконана з традиційного G10, що робить її зносостійкого, захищеної від дії високої температури, вологи, і стійкою до пошкоджень. Також цей матеріал, який являє собою стеклотекстолит, легко піддається фарбуванню. Він шорсткий на дотик. Ніж зручно тримати в руці, він не зміщується, не ковзає. Виріб відноситься до розряду так званих фліпперів.

Колір леза моделі сірий, поверхня клинка гладка, лезо типу Drop Point. Це широко поширена форма клинка у ножів. Вироби з подібною формою леза часто застосовуються мисливцями. Вони гарні для розрізання, і також зручні для уколів. Колючий робота з інструментом особливо ефективна. Лезо новинки виготовлено із застосуванням стали D2, яка досить часто зустрічається серед ножів марки. Це нержавіючий сплав високої якості, захищений від дії зовнішнього середовища. Вироби з таким матеріалом знаходять міцність, надійність, і служать досить довго.

Загальна довжина примірника майже 20 сантиметрів, довжина клинка становить 8,7 сантиметра. Товщина клинка 3,5 міліметра, вага моделі - 98 грам. Маленький і легкий інструмент стане в нагоді для щоденного використання. Він дуже зручний в походах, але також може застосовуватися і вдома в побутових ситуаціях. Всі вироби Firebird мають чудову механіку. Крім того, вони забезпечені захисними механізмами, які роблять використання ножів безпечним і комфортним. Примірник забезпечений металевою кліпсою. Вона щільно фіксує ніж, дозволяючи закріпити його на кишені, на сумці, рюкзаку.

Новинка оптимальна для використання в мисливських і туристичних цілях. Також можна користуватися нею вдома для вирішення побутових питань. Це практичний EDC-ніж, дуже твердий і витривалий. Універсальний на практиці. Компактні розміри ножа дозволяють носити його в кишені. Маленький ефективний помічник у будь-який момент під рукою.

Характеристики

  • складаний ніж-фліппер;
  • вага новинки 98 грам;
  • повна довжина ножа 19,9 сантиметра;
  • довжина клинка 8,7 сантиметра;
  • лезо виготовлено зі сталі D2;
  • рукоятка зроблена з G10;
  • товщина клинка 3,5 міліметра;
  • лезо форми Drop Point.

    Гарантія : На цю модель виробники дають 1 рік гарантії.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Даня Прохоренко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Крутий ніж :) Рекомендую

  • Дмитрий Коваль
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Чудовий ніж.

  • Сапінський Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Дуже гарний ніж

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».