Ніж Gerber Bear для риболовлі

Ніж Gerber Bear для риболовлі

Продавець:GREENELECTRO

3.4/5  ( 30 оцінок )

640

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пропонуємо вашій увазі ніж GERBER Bear Grylls фіксованим лезом, який не тільки ефективний, але і зручний у використанні. Особливо яскравим і помітним є дизайн обрамлення ножа, повз якого просто неможливо пройти без уваги. Ніж GERBER Bear Grylls бюджетний і дуже стильний. Серед позитивних чинників характеристики даної моделі є її фіксоване лезо, яке не підведе в необхідний момент. Складаний ніж Gerber являє собою дуже незамінний пристосування, завдяки яким можна користуватися ним як на природі, дачі або в поході. Дана модель була розроблена відомим екстремалом і мандрівником Гербером Біром. Саме йому вдалося створити якісний і незамінні ніж мандрівника. Кілька основних відмінностей складного ножа Gerber: він дуже легкий і багатофункціональний. Якщо ви захочете купити складаний ніж Gerber, можете зробити це в нашому інтернет магазині. Завдяки функціоналу, даний ніж можна використовувати в різних ситуаціях. Серрейторный ділянку заточеного леза без праці допоможе перерізати будь-канат або мотузку, а завдяки зручному і надійному механізму фіксації леза ваші пальці завжди будуть захищені. Ще однією особливістю даного ножа є його рукоять. Її виконання виконано для різних ситуації і зручна конструкція дозволить тримати недорогий складаний ніж Gerber в руках не дозволивши йому вислизнути. В якості матеріалу для леза була обрана високоякісна нержавіюча сталь, що здатна довгий час тримати заточку. З таким ножем ви зможе назавжди забути про його заточуванні на природі або відпочинку.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».