Пневматична гвинтівка Snow Peak SPA B5-1

1 відгук

Код:  264846826

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Snow Peak SPA B5-1

1 відгук

Код:  264846826

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 123 оцінок )

3 690

Немає в наявності

18

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична пружинно-поршнева гвинтівка, яка заряджається за допомогою підстовбурного важеля, тому, якщо ви не любитель «переломок», або хочеться спробувати щось нове, зверніть на неї увагу.

Недорога модель, що добре себе зарекомендувала, від китайського бренду SPA. Висока надійність у поєднанні з непоганими балістичними характеристиками роблять модель SPA В-5 дуже популярною серед стрільців-початківців. SPA В-5 - це відмінний представник бюджетного сімейства пневматичних гвинтівок, який довго радуватиме вас точною та безвідмовною стрільбою.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ SPA В-5

  1. Спосіб заряджання за допомогою підстовбурного важеля дає вагомі переваги в точності та потужності, оскільки куля не просто лягає на початок каналу ствола, а завдяки затвору насаджується на нарізи.
  2. Багато хто відзначає її зручність у плані розмірів. Справді, довжина всього 900 мм (і 680 у складеному вигляді) дозволяє як комфортно стріляти, так і транспортувати. Ми згадали складений вигляд – приклад справді складний.
  3. Що стосується матеріалу, з якого зброя виготовлена, то всі важливі частини, що несуть навантаження, металеві. Курок, прицільна планка та мушка теж, а ось цівка й ручка з полірованого дерева, яке дуже приємно лягає в руку. Також на прикладі є пластикові накладки.
  4. Для пом'якшення віддачі оснащена гумовим потиличником.
  5. Відкриті прицільні пристрої: планка і мушка з фібероптичними нитками. Планка регулюється по горизонталі та вертикалі, а значить, ви зможете налаштувати її під себе.
  6. Для точнішої стрільби можна встановити оптичний приціл на планку «ластівчин хвіст». І тут невелика потужність гвинтівки (175 м/с) стає перевагою, оскільки дозволяє не витрачатися на дорогу оптику. З кріпленням теж є особливості – це не просто поздовжні пази, а металева спрямовуюча позаду прицільної планки.
  7. Запобіжник теж є, прапорцевого типу.

Характеристики

Загальна довжина
  • 900
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Верниченко И.А.
    Продавець: ZALP

    Ствол криво посажен в ствольную коробку. Часто при зарядке не становится на взвод. Произошел самопроизвольный выстрел.

    Недоліки:
    Сплошной брак

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!