Мачете Gerber Gator Bush (31-002848)

Мачете Gerber Gator Bush (31-002848)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

2 302

2 092

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На сьогоднішній день існує досить багато різноманітних мачете, однак якщо ви бажаєте вибрати по-справжньому універсальний варіант, який стане в нагоді вам як на дачі, в саду, так і під час походу або подорожі в кемпінг, рекомендуємо віддати перевагу моделі Gator Bush бренду Gerber.

Дана модель має високоміцний клинок, виконаний з високовуглецевої сталі, що відповідає міждержавному ГОСТ'у 1050. Завдяки застосуванню даного металу, ріжуча кромка леза здатна витримувати екстремальні умови експлуатації, навіть при інтенсивному використанні.

Рукоятка моделі Gator Bush виконана з полімерних матеріалів забезпечують їй стійкість до фізичних пошкоджень і перепадів температури, завдяки чому мачете підходить для використання як в тропічному, так і в холодному кліматі. На торці рукоятки присутня досить довгий темляк, який може згодитися для закріплення мачете в найбільш зручному для вас місці або може зіграти роль своєрідної страховки. Наприклад, якщо Gerber Gator Bush все-таки вислизне з ваших рук, темляк, закріплений на зап'ясті, не дозволить йому впасти.

Достоинством данного мачете также является вес, который составляет примерно 0,5 кг. Благодаря этому, Gerber Gator Bush действительно чувствуется в руке, что позитивно сказывается на удобности эксплуатации, особенно когда нужно рубить толстые, промерзшие ветки.

Именно совокупность вышеуказанных особенностей, делают мачете Gator Bush таким универсальным, позволяя применять его для решения различных задач, возникающих как в походных условиях, так и в повседневной жизни.

Особенности:

  • модель мачете Gerber Gator Bush предназначена для туристических и сельскохозяйственных целей;
  • довжина всього мачете – 609,6 мм;
  • довжина клинка Gerber Gator Bush – 455 мм;
  • рукоять виконана з високоміцних полімерних матеріалів і пофарбована в чорний колір;
  • клинок виготовлений з високовуглецевої сталі, що відповідає міждержавному ГОСТ'у 1050;
  • важить мачете – 530 грамів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».