Ніж Spyderco Salt 1 Plain FRN black (C88PBBK)

Довжина клинка, мм
  • 77

Ніж Spyderco Salt 1 Plain FRN black (C88PBBK)

Продавець:SVM

4.7/5  ( 30 оцінок )

4 258

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Spyderco Salt 1 Plain FRN black (C88PBBK) включає клинок, з серрейторной ріжучою кромкою, зі сталі Н-1, яку не часто зустрінеш на ринку із-за складності виробництва, покритий карбонитридом титану (TiCN), для додання матеріалу виняткової твердості і зносостійкості, а також рукоять з неймовірно легкого нейлону, посиленого скловолокном FRN чорного кольору, що робить цю модель володаркою меншої ваги, серед ножів схожої конструкції. Salt 1 Black C88PBBK запозичив свій раціональний розмір, вигнуту форму і випробувану міцність у одній з найпопулярніших моделей Spyderco Delica. Також, вдалим рішенням виявилося, поставити антикорозійну, що не піддається іржі, сталь Н-1 на цю модель. З тих пір, як розробили сталь Н-1, спеціально для використання у воді і її оточенні, закруглений кінчик більш підходить для виконання завдань, які ставлять перед собою мореплавці і рибалки. Тому Salt 1 C88PBBK має більш закруглений кінчик леза, що робить його форму подібної Sheepsfoot. Класичний фірмовий знак Spyderco – круглий отвір на клинку – збільшено до 14 мм, що сприяє більш легкому відкриття та закриття ножа мокрими долонями або руками, одягненими в рукавички. Всі зовнішні і внутрішні металеві компоненти Salt 1 Black – механізм замку, болти і кліпса – оброблені особливим способом, щоб стати невразливими для іржі і корозії. Обидві сторони рукоятки з FRN покриває рівномірна текстура з візерунком Volcano Grip, для створення тертя, яке протистоїть ковзанню рукояті в руці. Механізм відкриття/закриття ножа розташований на спинці рукояті у вигляді вбудованого важеля, захищений від випадкового спрацьовування при сильному стисненні ручки ножа. Чорна титанова кишенькова кліпса знаходиться на п'яті рукояті, в положенні Tip-Up, є знімною і переставляється на праву або ліву сторону, за бажанням власника. У центрі болти, якими кріпиться кліпса, знаходиться отвір для темляка, для надійного кріплення ножа, при роботі в умовах підвищеної небезпеки водного середовища.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 77
Загальна довжина, мм
  • 178
Додаткові характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Вага, г
  • 57
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».