Пневматичний пістолет KWC P-08 Luger Parabellum KMB-41 DHN Blowback

1 відгук

Код:  268680886

Пневматичний пістолет KWC P-08 Luger Parabellum KMB-41 DHN Blowback

1 відгук

Код:  268680886

Продавець:Фануччи

4.8/5  ( 60 оцінок )

2 688

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет KWC KMB-41 P-08 Luger Parabellum

Пістолет Люгера (Люгер, Парабелум P08, Parabellum, Borchardt-Luger) — пістолет, розроблений в 1900 році австрійцем Георгом Люггером. Головним достоїнством «Парабелум» є висока точність стрільби, досягнута за рахунок зручної «анатомічної» рукояті з великим кутом нахилу і легкого (майже спортивного) узвозу. Складний і дорогий у виробництві, «Парабелум», тим не менш, виявився дуже вдалим, і став передовою збройової системою для свого часу. Проводиться до теперішнього часу.

Компанія KWC представляє відмінну практично повністю металеву 21-ти зарядну пневматичну копію цього легендарного пістолета: KWC KMB41DHN: Luger P-08 Blowback

Огляд пневматичного пістолета Luger p08 Parabellum від KWC:

Ця пневматична копія знаменитого люгера (парабелум) практично повністю повторює свій знаменитий бойової аналог. Повністю металевий корпус масою 834 грама з регульованою прицільною планкою, рухомим затвором і бойком, випадаючим металевим магазином на 21 кулька не може не порадувати справжніх цінителів якісно зроблених повністю функціональних копій бойових пістолетів.

Система Blowback дає повну ілюзію справжнього пістолета при стрільбі, після закінчення зарядів затвор стає на затворну паузу.


Зручно розташований ручний запобіжник гарантує виключення випадкового пострілу, а зручна кнопка викиду магазину має чіткий хід і рифлення під палець.

Гладкий сталевий стовбур люгера від KWC обладнаний не регульованою мушкою і виконаний повністю в стилі цього грізного зброї громадянської війни минулого століття. Якість збірки цього пістолета на висоті.



Пластикові накладки на рукоятці Luger p08 Parabellum від KWC повністю імітують метал і здогадатися про матеріал, з якого вони виготовлені можна лише взявши пістолет в руки і провівши пальцем по рефленню накладок.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Місткість магазина
Затворна рама
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!