Пневматична гвинтівка Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною

1 відгук

Код:  268819966

Пневматична гвинтівка Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною

1 відгук

Код:  268819966

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

6 420

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною - особлива модель в лінійці гвинтівок турецького виробника Ekol Voltran. Газо-пружинна модель має підвищений ресурс використання, високі показники точності, до того ж може зберігатися зведеною. Газова пружина виробництва "Снайпер" забезпечена гарантією 12 місяців.

Відмінна якість збірки, чудовий дизайн характерні для всіх моделей виробника.

Модель однозарядна, зарядка методом переломлення стовбура, має абсолютно неповторний зовнішній дизайн. Ложе Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною виготовлено з пластику чорного кольору, що дає додаткові зручності у використанні і обслуговуванні гвинтівки. Матеріал приклада й потиличника робить модель більш стійкою до механічних пошкоджень ніж моделі з дерев'яними прикладами (які часто страждають від підвищеної вологості). Пістолетна рукоятка забезпечує надійний та зручний хват. Для гасіння віддачі служить гумовий потиличник, який так само забезпечує комфортний упор в плече під час прицілювання. Відкриті прицільні пристосування Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною:прицільна планка і мушка зі спеціальними светопоглощающими нитками дозволяють вести точну стрільбу навіть в туман. Регулюються досить просто, по вертикалі і горизонталі. Рекомендується встановлювати оптику, на планку 11 мм, це забезпечить відмінну якість стрільби з дальніх дистанцій. Приціл краще підбирати враховуючи свої потреби. Звичайно більш універсальною буде оптика зі змінною кратністю

Вага Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною-2,6 кг, відповідно утримувати її в руках може кожен, навіть тендітна дівчина. Заявлена виробником швидкість польоту кулі 320м /с, що є відмінним результатом. Такої потужності цілком достатньо для полювання на дрібну дичину. Віддача у гвинтівки прийнятна, звук пострілу чіткий і ясний. Нарізний ствол з високоякісної збройової сталі забезпечує високу купчастість стрільби.

Ekol Thunder ES450 з газовою пружиною володіє достатньою точністю, щільністю та іншими чудовими стрілецькими характеристиками, при цьому вартість цієї моделі цілком прийнятна.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Калібр
Вага, г
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!