Револьвер Флобера Stalker 4,5" wood

1 відгук

Код:  268820251

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер Флобера Stalker 4,5" wood

1 відгук

Код:  268820251

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

4 999

Немає в наявності

7

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Stalker 4,5" wood - популярний револьвер під патрон Флобера турецького виробництва. Всі деталі чітко підігнані один до одного, зазор між барабаном і стовбуром зведений до мінімуму. Заявлена виробником початкова швидкість становить сто сімдесят метрів в секунду, а прицільна дальність досягає п'ятнадцяти метрів. Барабан, вставка в стовбурі і бойок виготовлені з збройової сталі. Револьвер відмінно збалансований і зручно лежить в руці, має досить значну вагу - 0.85 кг Ударно-спусковий механізм подвійної дії. Барабан розрахований на 9 патронів, це дозволяє вести динамічну стрілянину не відволікаючись на перезарядку. Ще один величезний плюс цієї моделі-доступна кожному ціна. Stalker 4,5" wood володіє чудовими бойовими характеристиками, ідеальний варіант для придбання навичок поводження зі зброєю.
Stalker - турецький виробник револьверів під патрон Флобера. Фірма добре зарекомендувала себе на ринку і користується величезною популярністю в Україні. Демократична цінова політика і всупереч висока якість - головний пріоритет компанії.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці
Матеріал барабана
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Игорь Сидоров
    Відгук від покупця. Продавець: Striker

    Проблему вирішено

    Прислали не з тією ручкою. Замовлявсь під дерево, прийшов із пластиковою рукояткою. Поки їхав Новой Поштой то подешевшав за день-другий на 320грн. Був по 4160. Спусковий кручок не магнітиться, схожий до пластику.

    Недоліки:
    Не металевий буйок.