Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical

7 відгуків

Код:  268821891

Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical

7 відгуків

Код:  268821891

Продавець:Striker

4.6/5  ( 42 оцінок )

4 043

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical

Пневматичний пістолет SAS PT99-газобалонна копія пістолета Colt M1911. Джерелом енергії виступає 12-ти грамовий балончик з СО2, стрільба ведеться сталевими кульками калібру 4,5 мм. Корпус виконаний з металевого сплаву, за рахунок цього вага становить 900 грам. Особливу реалістичність забезпечує функція Blowback, так при стрільбі відбувається рух затворної рами, як і в бойовому зброю. Вогонь ведеться тільки з попередніми зведення курка. Ергономічна рукоятка забезпечує зручний хват. Для безпеки пістолет оснащений автоматичним і не автоматичним запобіжником. Початкова швидкість польоту кулі досягає 100 м/с. Магазин розрахований на 19 зарядів, це дозволяє вести динамічну стрілянину не відволікаючись на перезарядку.

Тайванська компанія SAS спеціалізується на виробництві пневматичної зброї. На сьогоднішній день має представництва практично по всьому світу. Вся зброя має оптимальні масогабаритні характеристики і виняткову якість збірки, крім того весь модельний ряд володіє приголомшливою реалістичністю. Величезну увагу компанія приділяє контролю якості, це є головним пріоритетом.

Характеристики

Вага, г
Довжина дула
  • 96 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!