Гвинтівка (PCP) Ekol Esp4450H (кал. 4,5 мм)

Гвинтівка (PCP) Ekol Esp4450H (кал. 4,5 мм)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

11 870

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Esp4450H - гвинтівка з попереднім накачуванням (PCP) від турецької компанії Ekol. Гвинтівки цього типу мають низку переваг над пружинно-поршневою пневматикою. Вони полягають у наявності багатозарядного магазину, дієвого саундмодерату та відсутності струсу при стрільбі. Останнє дозволяє встановлювати бюджетні моделі оптичних прицілів, не переживаючи порушення їхньої працездатності.

Стовбур та резервуар високого тиску

Гвинтівка Esp4450H має стовбур калібру 4,5 мм. Довжина ствола становить 499 мм. Нарізний ствол виконаний зі сталі та передбачає стрілянину як саундмодератором, так і без нього. Резервуар гвинтівки не швидкознімний, без редуктора. Максимальний тиск 200 Бар . Передбачено регулювання енергії пострілу від 5 до 25 Дж. Багатозарядність гвинтівки обумовлена ​​наявністю двох магазинів закритого типу на 14 кульок кожен.

Прицільний пристрій

У комплекті з гвинтівкою ви отримуєте регульовану прицільну планку та мушку. Вони обладнані нитками, що накопичують світло, які допомагають прицілюватися в сутінках. Для стрільби на далекі дистанції необхідна установка оптичного прицілу з кріпленнями на "ластівчин хвіст". Зазначимо, що при установці мушки та цілика необхідно демонтувати саундмодератор.

Ложа та приклад

Ця частина корпусу гвинтівки виготовляється литтям із якісного пластику. Приклад телоскопічного типу з щокою, що регулюється, для зручного вкладання при стрільбі.

На нижній частині ложа розташований манометр, який показує залишковий тиск високого тиску резервуара. Особливо хочеться відзначити, що манометр має шкалу з позначками різних кольорів, а зелена шкала закінчується на 250 бар. Максимальний тиск на який можна заправляти резервуар, за словами виробника, 200 бар. Зверніть на це особливу увагу!

Характеристики

Загальна довжина
  • 980
Довжина дула
  • 499 мм
Місткість магазина
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!