Алюмінієва тактична ручка Nitecore NTP21

Алюмінієва тактична ручка Nitecore NTP21

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2283 оцінок )

1 400

Немає в наявності

9

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Абсолютно нова розробка багатофункціонального інструменту представлена ​​компанією Nitecore Україна & ndash; це NTP21. Стильний дизайн, міцний корпус і ергономічна форма, що дозволяють використовувати представлену тактичну ручку кожен день. Серія тактичних ручок від компанії Nitecore, представляє розширений вибір інструментів, які можуть застосовуватися в різних сферах діяльності, починаючи від щоденного і закінчуючи спеціальними професійними тактичними операціями.

& nbsp;

Використання

NTP21 & ndash; це безсумнівно функціональний інструмент, який зможе одночасно виконувати дві функції, використовуватися в якості звичайної ручки для письма, а й виступати в якості практичного і самого компактного приладу для самозахисту. Вбудований в ручку вольфрамовий наконечник, має неймовірну стійкість до зношування і ударних навантажень, дозволяючи виступати ефективним склобоєм і маркером для нанесення міток на будь-якій поверхні, будь то каміння або метал.

& nbsp;

Матеріали

Корпус тактичного інструменту Nitecore NTP21 виконаний із зносостійкого алюмінієвого сплаву, що має ряд особливостей використання, наприклад, неймовірна легкість, висока міцність, ударостійкість і головне стійкість до утворення корозії. Твердість вольфрамового наконечника складає 89-92.5 одиниць за шкалою Роквелла, що можна порівняти з твердістю алмазів, і в промисловості даний сплав використовується для різання металів.

& nbsp;

Чорнило

Всередині корпусу розмістився стрижень з німецьким чорнилом Schneider Gelion 39. Використання даного чорнило дозволить користувачеві писати на будь-якій поверхні і в будь-якому положенні, забезпечуючи лист також в екстремальну спеку при якій стан картриджів не мазати і в неймовірний мороз, дозволяючи чорнилом не густіти.

Характеристики

Колір
Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами