Тактична ручка Laix Survival Pen

4 відгуки

Код:  270169701

Тактична ручка Laix Survival Pen

4 відгуки

Код:  270169701

Продавець:GetMore

4.8/5  ( 237 оцінок )

450

245

Є в наявності

109

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична ручка – це не просто пишучий інструмент, але й засіб для захисту на випадок екстреної ситуації. Вона завжди з собою. Легко допоможе в аварії, якщо необхідно розбити скло або врятує від зловмисників у випадку використання її в цілях самооборони. Такий предмет не буде розцінений, як зброю. А значить, ніяких проблем з законом з приводу носіння і застосування такої тактичної ручки не буде. Виготовлена ручка з унікального алюмінію (анодований алюміній). Кожна деталь ручки надійно з'єднується з корпусом за допомогою різьби.

Крім свого прямого призначення, ручка може бути використана для самооборони. З її допомогою можна здійснювати точкові удари по больових точках людини. Використовувати таку «зброю» має можливість будь-яка людина. Ця унікальна тактична ручка має масу достоїнств: вона виготовляється з авіаційного алюмінію, а значить, служити своєму власникові довгий час. Survival Pen можна завжди і скрізь носити з собою. Для цього не потрібно ніякої ліцензії або дозволу, адже зброєю вона не є.

Особливості застосування:

Використовувати в захисті цю ручку можна різними способами. Уколи – найпростіший варіант. Колючий удар легше завдати цим предметом, особливо якщо Ви не розбираєтеся в бойових мистецтвах. Щоб таким чином зупинити на себе напад, потрібно зробити укол у відповідне місце (кисть руки, очі, горло) або ж колоти занадто часто. Удари по больових точках вимагають особливої підготовки. По-перше, необхідно чітко знати, де вони знаходяться (череп, очі, горло, ніс, ікри, соски, пах і т. д.). По-друге, потрібна вправність, щоб точно туди потрапити, адже супротивник постійно рухається. Тому без попередніх тренувань тут не обійтися. Ручка для самооборони – прекрасний засіб для захисту і для професіоналів в бойових мистецтвах, і для звичайних людей. Це ще й чудовий подарунок або сувенір з чоловічим характером, який буде корисний, в тому числі і прекрасним дамам.

Тип: Тактична ручка.

Матеріал: Анодований алюміній.

Стать: 48 р.

Комплект: 1 шт.

Розмір: 15 х 2.5 див.

Колір ручки: Чорний.

Колір чорнила: Чорний.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Бурдельный Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: GetMore

    Товар відповідає замовленню

    Переваги:
    Ціна та якість
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: GetMore

    Співвідношення ціна та якість дуже гарна. Проста та надійна річ. Однозначно рекомендую.

    Переваги:
    Ціна
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Олександр Вітер
    Відгук від покупця. Продавець: GetMore

    Чудова ручка. Коли крутиш її в руках і випадково вона починає падати, а ти її у повітрі невдало хапаєш і гострий кінець тобі колить шкіру - стає досить неприємно і боляче. Навіть не уявляю, наскільки боляче, якщо нею спеціально нанести удар. Тому скоріш за все як зброя самозахисту вона себе покаже чудово. Але сподіваюся не дійде до ситуацію, в якій це треба буде перевіряти.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →