Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B

Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

3 188

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Umarex IWI Jericho B гладкоствольний газобалонний. Виробник моделі — німецький бренд Umarex, з 1972 року специалізується на розробці та виробництві зброї для самооборони та пневматики. В останні роки бренд придбав низку ліцензій на випуск пневматики як копій вогнепальних модифікацій, відомих у всьому світі. Високий піт на вироби бренду пояснюється бездоганною якістю збірки та високою надійністю.
Umarex IWI Jericho B передбачає напівавтоматичний режим стрільби, боєприпасами є кульки ВР калібру 4,5 мм. Газовий балончик з діоксидом вуглецю на 12 г розміщується в рукоятці пістолета. Встановлюється він дуже просто, тому що підтискний винт розкручується без використання додаткових інструментів. Одного балончика буде достатньо для роботи близько 80 пострілів. Дана модель підходить і лівою, і правшам завдяки наявності двостороннього запобіжника. Тут використано УСМ підвійної дії, стріляти можливо попередньо звівши курок. Магазин пістолета вміщує 23 кульки. На вильоті кулька має швидкість 115-120 м/с.
Основа пістолета і рухомий затвор виконані з металу, для рамки використання полімерного матеріалу. Важить пістолет 0,58 кг, довжина його становить 19 див. Прицільні пристосування моделі представлені регульованим повністю і нерухомою мушкою.
Пістолет Umarex IWI Jericho B — це сучасне надійне зброю, завдяки відмінній ергономиці чудово підійде і досвідченому, і починаючому стрілку.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Місткість магазина
Вага, г
Матеріал
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!