Пневматичний пістолет Borner WC401 (Colt Defender)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner WC401 (Colt Defender)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 96 оцінок )

1 840

1 780

Є в наявності

25

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Borner WC 401 – бюджетна модель для стрільців-початківців. Він виготовлений із пластику і важить лише 350 гр., проте, не варто недооцінювати його характеристики. Максимальна швидкість кулі досягає 120 м на сік, що є непоганим показником для аматорської пневматики.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Акуратна пневматична модель пневматики Borner WC401 зовні дуже схожа на відомий бойовий Colt 1911, що має вкорочений ствол. Недіючі елементи виконують декоративну функцію. Якісне лиття важеля затвора, курка та важеля запобіжника роблять зовнішній дизайн дуже реалістичним. Під стволом встановлена рейка, призначена для монтажу ліхтарика або лазерного покажчика мети. Фотографії пістолета не передають його фактичної привабливості, зброю треба потримати у руках.

Пневматичний пістолет Borner WC 401, так схожий зі своїм бойовим аналогом, відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками. Рукоятка має зручну форму, навіть за тривалої стрільби втоми не відчувається. Деякі починають сумніватися, що зброя більше нагадує іграшку із пластику. Але це до того моменту, поки стрілок не випробуває модель у справі. Відчуття від процесу схожі з використанням справжнього бойового пістолета.

Для встановлення газового балончика необхідно зняти накладку з ручки. Встановивши та закрутивши балончик на місці за допомогою підтискного гвинта відбувається фіксація накладки на місці. Розташування запобіжника дуже зручне – він знаходиться на передбачуваному місці кнопки, що вивільняє магазин. Спусковий гачок Borner WC 401 має середній хід, стріляє пістолет самовзводом. Модель обладнана відкритим прицілом, який має стандартний план.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Режим вогню
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!