Саперна, тактична, багатофункціональна, складна, туристична, похідна лопата для виживання і для авто MF-S20, сталева (20)

4 відгуки

Код:  272943031

Саперна, тактична, багатофункціональна, складна, туристична, похідна лопата для виживання і для авто MF-S20, сталева (20)

4 відгуки

Код:  272943031

Продавець:Resell3DC

5/5  ( 21 оцінок )

2 455

Немає в наявності

268

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Професійний набір для подорожей і експедицій. Сильна сторона набору - це велика кількість різноманітних аксесуарів, і головне - 4 насадки, які дозволяють подовжити лопату до 106см! Лопата складна, можна використовувати як мотику, пилу, топірець. Лезо виготовлено з високовуглецевої неіржавіючої сталі товщиною 2 мм.

У комплекті: лопата, 4 насадки для подовження, чохол для лопати, сумка з ременем для знахідок, 3 види ножів, піка, свисток, кресало, компас, різні ключі.

  • Ширина багнета: 15,3 см.
  • Довжина багнета: 17,7 см.
  • Загальна довжина лопати з 4-ма насадками: 106 см.
  • Вага лопати з 4-ма насадками: 1960 г.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Ручки из дюралюминия.
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Виталий Кириченко
    Відгук від покупця. Продавець: Resell3DC

    Покупал пару месяцев назад в основном для использования на выезде. И с тех пор, данная лопата успела перетаскать огромное кол-во земли, выкопать несколько ям. Сама лопата достаточно прочная и удобная в использовании. Не могу сказать много о насадках, т.к. их почти не использовал, но на первый взгляд они изготовлены достаточно добротно. Очень порадовала изменяющаяся длина рукоятки - никакого люфта, будь то максимальная длина, будь то половина. За счет этого есть целая масса применений для данной лопаты. Кстати, удобно использовать лопату с максимальной длиной для подпиливания веток на деревьях за счет наличия пилы. Также не могу не упомянуть, что заказывал данный товар в будний день вечером, и продавец отправил товар в тот же вечер, часом или двумя позднее. Спасибо большое продавцу за оперативную доставку, и очень качественный товар. Лопатой очень доволен, и могу смело ее рекомендовать.

    Переваги:
    Отличное качество изготовления, огромное количество возможных применений, отсутствие люфтов при максимальной длине держака
  • Аліна Карпішина
    Відгук від покупця. Продавець: Resell3DC

    Дуже крута лопатка! Купувала чоловікові на День Народження. Досі награтися не може) зроблена дуже якісно, нічого не люфтує, не тарабанить. Окрема подяка продавцю за супер якісний сервіс. Відправили посилку у день замовлення.

    Переваги:
    Одна суцільна перевага
    Недоліки:
    Немає
  • Дмитрий Костин
    Відгук від покупця. Продавець: Resell3DC

    Лопата на первый взгляд супер, закручивается все плотно, не люфтит, выглядит мощно, много доп. приспособ.. но по назначению пока не использовал..но думаю справится)

    Недоліки:
    пока не обнаружил
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →