Пневматичний пістолет Borner PM49 Пістолет Макарова ПМ газобалонниЙ CO2 120 м/с Борнер ПМ49

1 відгук

Код:  27736217

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner PM49 Пістолет Макарова ПМ газобалонниЙ CO2 120 м/с Борнер ПМ49

1 відгук

Код:  27736217

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

3 199

Є в наявності

39

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 165 мм, вага 650 г.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість 17 сталевих кульок.
  • Для зручності заряджання виробник забезпечив на магазині спеціальний паз для фіксації пружини в нижньому положенні при відтягуванні.
  • Одного балона вистачає на 90 пострілів (дані приблизні).
  • Є можливість зведення як самовзводом, так і вручну (попереднє зведення).
  • Borner PM49 є пневматичної версією пістолета Макарова.
  • Країна-виробник Тайвань.
  • Гарантія на пістолет становить 6 місяців.

Особливим достоїнством пістолета є система зведення. Ударно-спусковий механізм влаштований таким чином, що курок зводиться сам при натисканні на спусковий гачок, це дозволяє вести скорострільний вогонь. Такий механізм подвійної дії (одним натисканням на спуск виконується дві дії: взвод і постріл) застосовується в більшості пневматичних пістолетів, і він додатково робить спуск тугіше. Але в цій моделі курок також можна звести вручну (попереднє зведення), тоді натискати на спусковий гачок буде легше, що збільшить точність пострілу. Крім точності, попереднє зведення допоможе стріляти тим, у кого не вистачає сил натиснути на тугий спуск.

Пневматичний пістолет Borner PM49 є експортною моделлю для ринку США і, відповідно, відрізняється високою якістю, як і інші вироби цього бренда.

За своїм зовнішнім виглядом і габаритними характеристиками є версією вогнепального пістолета Макарова калібру 9 мм.

Про прототип

Модель є версією всесвітньо відомого пістолета Макарова (ПМ), поставленого на озброєння в 1951 році, що вже більше 60 років не сходить "зі сцени" світового пістолетобудування. Примітно, що поява пістолета Макарова витіснила з радянських збройних сил пістолети ТТ (Тульський Токарєв) та АПС (автоматичний пістолет Стєчкіна), а також револьвер системи Нагана, що був знятий з виробництва після Другої світової війни, але все ще повсюдно використовуваний, настільки розробка Миколи Макарова ідеально відповідала вимогам, що пред'являються до особистого зброї.

Пістолет Макарова без всякого перебільшення можна назвати одним з найвідоміших зразків стрілецької зброї в світі. Пістолет відомий у багатьох країнах світу як дуже надійна і проста в експлуатації зброя ближнього бою, а в 1994 році він увійшов до списку десяти кращих кишенькових пістолетів минулого століття, складений американським журналом Guns Magazine. Деякі вчені стверджують, що серед пістолетів у своєму класі його можна прирівняти до автомата Калашникова серед автоматів.

Пістолет Макарова відрізняється досить широким спектром використання. По-перше, як статусна зброя офіцера, по-друге, як зброя правоохоронних органів, по-третє, як зброя прихованого носіння для спецпідрозділів. За рахунок простоти складання і експлуатації, а також як найбільш боєздатна зброя, яка практично ніколи не дає осічку і не підводить в бою, пістолет користується абсолютною довірою спецназа та Збройних сил.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 165 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!