Пневматична гвинтівка Beeman Wolverine з оптичним прицілом 4х32 (1071) перелом ствола 330 м/с Биман Волверайн

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Beeman Wolverine з оптичним прицілом 4х32 (1071) перелом ствола 330 м/с Биман Волверайн

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

6 360

Є в наявності

15

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка Beeman Wolverine належить до гвинтівок переломного типу. Довжина гвинтівки — 1160 мм, вага — 3.8 кг.

  • Початкова швидкість польоту кулі — 330 м/с, клас потужності Magnum.

  • Гвинтівка Wolverine 1071 обладнана штатним оптичним прицілом 4х32, встановленим на планку ластівчин хвіст.

  • На гвинтівці також передбачені відкриті прицільні пристосування. На мушке і пластиковій прицільній планці встановлені фіброптичні нитки для зручності стрільби в умовах недостатньої видимості. 

  • Гвинтівка обладнана сталевим нарізним дулом і всепогодною ложею з якісного пластику. Цівка та ручка забезпечені насічками для зручності хвата, а приклад зі щокою Монте-Карло — гумовим потиличником для зниження відбою.

  • Спусковий гачок у Wolverine виготовлений із металу. Автоматичний запобіжник розташований перед спуском. Механізм спуску двоступеневий, нерегульований.

Гвинтівка Beeman Wolverine здобула безліч позитивних відгуків, і, що особливо показно, не тільки за доступну ціну. Користувачі безпосередньо вказують на те, що модель перевершує багато інших дорожчих пневматичні гвинтівки відомих виробників.

Точність і потужність у гвинтівки на якісному рівні. Окремо зазначають гарну схопленість зброї, неважку вагу. Не потрібно докладати особливих зусиль для зведення переломом, а видатність у гвинтівки порівняно невелика.

Серія Wolverine є однією з найпопулярніших в асортименті компанії Beeman. Назва серії перекладається з англійської як росомаха, це одна з найлютіших хижаків сучасного тваринного світу. Свирепість зумовлена тим, що організм звіра перетравлює лише невелику частину їстівної їжі (за деякими джерелами приблизно 7%), і цей найбільший представник сімейства куньїх, відчуваючи Постійний голод нападає практично на все, що потрапляє на шляху, від дрібних тварин і птахів до дорослих оленів, не гнутий ривом і особливо любить відбирати здобич в інших хижаків. Попри невеликий розмір, приблизно зі середньою собаку, росомаха може відігнати від законного трофею навіть ведмедя або стаю вовків, все це завдяки не тільки потужним щелепам і довгим кігтям: у хід пускаються лютий оскал, скринь, шипіння, стрімкі рухи, викликаючи в супротивників страх і відмову зв'язуватися. Відомі випадки нападу на пуму, коли росомаха насокає на цього хижака, відкушує з його тіла шматок м'яса та відскакує за межі досяжності, а потім чекає, коли пума остаточно слабшає від болю та втрати крові та не зможе чинити опір. Росомаха успішно долає великі відстані глибоким снігом, що говорить про надзвичайну витривалість тварини.

Один з американських покупців у своєму відгукі про гвинтівку написав: "Я можу укласти матчеві кулі Gamo в купу, яка повністю закривається монетою в 5 08. Дуже потужна, якщо плануєте полювати, я настрілював кілька єнотів, сучка, і як мінімум 30 білок (зверніть увагу, полювання з пневматичного зброї в Україні дозволене тільки після реєстрації гвинтівки та з наявністю всіх дозвільних документів). Якщо не полювати, чудово підійде для плінкінгу й взагалі для практики поводження з гвинтівками.

О бренде

Компанія Beeman Precision Airguns була створена професором, лікарем біологічних наук Робертом Біманом у 1972 році в США. На сьогодні компанія стала однією з найуспішніших і найширших у сфері точного пневматичної зброї. З усіх північноамериканських імпортерів і дистриб'юторів, які намагаються скопіювати біманівську формулу успіху, ніхто не досяг успіху.

Вінтівки та пістолети Beeman розроблені та виготовлені під потреби американських стрільців. Також Beeman донині і далі імпортує пневматичну зброю чудової якості, створеної досвідченими німецькими майстрами.

Комплектація

  • гвинтівка

  • оптичний приціл 4х32

  • паковання

  • інструкція

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1160
Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!