Кобура ATA Gear Fantom ver.4 під Вій 19 чорний (348.00.42)

Кобура ATA Gear Fantom ver.4 під Вій 19 чорний (348.00.42)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

1 416

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для справжнього професіонала і зброю, і кобура означають практично одне ціле. Крім того, ефективність використання зброї в більшій мірі залежить від якості кобури.

Для кожної задачі існує спеціальний тип кобури. Кобури ATA Gear виготовлені з кайдекса - міцного термопластичного екструдованого матеріалу, який витримує навантаження будь-якого рівня, володіють високим рівнем удароміцності, легко чистяться і стійкі до деформації.

 

Внутрибрючные кобуры серии Fantom представляют собой идеальный вариант для скрытого ношения оружия. Конструкция кобуры позволяет размещать ее за брючным ремнем, при этом не вызывая дискомфорт во время ношения.

Дизайн кобуры позволяет ее использовать даже в теплую пору года, когда легкая летняя одежда не позволит идентифицировать наличие оружия под ней. Благодаря использованию качественных материалов и эргономичной форме кобура занимает очень мало места и позволяет разместить ее по всей окружности талии владельца.

Кобура Fantom не призначена для спортивних цілей або проведення змагань з МКПС/IPSC, а є продуктом для застосування короткоствольної зброї в різних умовах.

 

Характеристики

Спосіб носіння
Сумісність
  • Вий-19
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами