Кишеньковий ніж Morakniv Woodcarving Basic (2305.01.70)

1 відгук Код:  277974213
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75

Кишеньковий ніж Morakniv Woodcarving Basic (2305.01.70)

1 відгук Код:  277974213

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

590

Є в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ніж першокласний значить — це ніж бренду Мора. З таким твердженням сьогодні погодиться кожен другий споживач. Власну назву компанія MORA отримала завдяки однойменному шведському містечку, який здавна славився збройовими майстрами. Там культивувалися і передавалися з покоління верб покоління секрети і тонкощі ремесла. З розвитком виробництва в Європі в цьому місті були створені мануфактури, які займалися виробництвом ножів та іншої зброї. Продукція їх придбала гучну славу далеко за межами краю. Завдяки злиття розрізнених мануфактур виникало безліч підприємств. В результаті в 2006 році внаслідок об'єднання двох великих і авторитетних компаній з'явилася на світ торгова марка Мора. Ефективне використання багатовікових традицій, впровадження ноу-хау дозволили інженерам бренду створювати унікальні моделі, які не мають якісних аналогів у світі. 

Для виробництва ножів компанія MORA використовує шведську сталь, яка славиться твердістю, міцністю і надійністю. Вона не кришиться, і не сколюється, вона прекрасно переносить щоденні різноспрямовані інтенсивні навантаження. Лезо брендових клинків славиться гостротою. Продукція бренду служить довго, вона не боїться агресивного впливу навколишнього природного середовища та ефективно служить в будь-яких погодних умовах. Виробництво ножів повністю автоматизовано, це дозволяє нарощувати обсяги виробництва, і максимально знижувати собівартість кожної одиниці. Тому, в даний час бренд MORA ще й   своєрідний символ оптимального співвідношення ціни та якості продукції. У таких ножів відмінні ріжучі властивості, вони прекрасно тримають заточку. Деякі моделі (наприклад, Classik №2) давно стоять на озброєнні у шведській армії.

Morakniv Woodcarving Basic - версія доступного робочого ножа Morakniv 510, призначена для різьби по дереву. Клинок виготовлений з вуглецевої сталі, рукоять - з міцного пластику. Комплектується пластиковими поясними піхвами.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: BRO CENTER

    Придбав його, спробував в роьоті і задався питанням, що тут все таки за сталь.
    В перший же день сильно затуплене лезо (підчищав дубові елементи від скалок).
    Плюс торець леза дивно оброблений, спробую долучити фото до коменту.
    Скажімо так, стандарний sandvic на кишенькових вікторінокс якими років 5 користуюсь ніколи так не затуплювався на цьому само матеріалі, хоча вони для роботи з деревом не призначені. А тут в назві wood...

    Що це за сталь? Може бути підробка під мору чи вона в базі така неприкольна на цій моделі ножа?

    Переваги:
    Чохол, зручні розміри
    Недоліки:
    Підозріло м'який метал, незручне для заточування зведення леза - але зведення це є принаймні відома так собі особливість всіх Мора)

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».