Пістолет пневматичний SAS (Taurus PT99) Blowback. Корпус - метал (2370.14.28)

1 відгук

Код:  277974273

Пістолет пневматичний SAS (Taurus PT99) Blowback. Корпус - метал (2370.14.28)

1 відгук

Код:  277974273

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

6 920

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолети SAS стріляють кульками калібру 4,5 мм і призначені суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. При цьому корпус спеціально обтяжать, щоб надати користувачеві відчуття утримання в руках бойового пістолета. У цих же цілях весь модельний ряд має вигляд реально існуючих бойових пістолетів.

Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, яка штовхає кульку з каналом ствола пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора (!) при пострілі. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою і зовнішнім виглядом реально існуючого бойової зброї, при утриманні створюється відчуття стрільби не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

Дизайн SAS PT99 (Beretta M92) скопійований з одного з найбільш масово-випускаються і впізнаваних пістолетів у світі – Beretta 92. Він був розроблений у 70-хх роках колективом талановитих конструкторів Карло Беретта (Carlo Beretta), Джузеппе Мазетті (Juzeppe Mazetti) і Вітторіо Валле (Vittorio Valle). Цей пістолет, хоча і був дещо громіздкий, відрізнявся завидною надійністю і безвідмовністю. В період 70-80-хх років ця зброя користувалася високою популярністю не тільки у себе на Батьківщині в Італії, але за океаном, у США, де Beretta 92 виграла конкурс і була прийнята на озброєння збройних сил США. В даний час пістолет використовується арміями, поліцією і спецпідрозділами багатьох західних країн, а також користується великою популярністю на цивільному ринку зброї.

Під стовбур SAS PT99 (Beretta M92) інтегрована планка Пікатіні, що дозволяє оснастити модель ліхтарем або цілевказівником.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 215 мм
Місткість магазина
Матеріал
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!