Ніж Opinel Effilts 10 cm oliv (000645)

Матеріал клинка

Ніж Opinel Effilts 10 cm oliv (000645)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

1 012

920

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Філейні ножі використовуються для роботи з філе риби або м яса, а також з деякими іншими продуктами. Однак вони не призначені для дуже високих навантажень, що обов'язково слід враховувати. Модель Opinel Effilts 10 відмінно вписалася в цю серію і є одним з її найбільш популярних представників. Цей ніж зроблена з нержавіючої сталі, яка називається Sandvik 12C27. Це добре збалансований шведський сплав з вираженою стійкістю до корозії. У тієї ж годину, такий метал має твердість до 58 HRC, що дозволяє зробленим з нього ножам довго обходитися без заточування. Довжина леза – 10 див. Воно добре заточене до самого кінчика і, у відповідності з призначенням ножа, має вузьке полотно і гостро заточеним і досить тонким кінчиком. Максимальна його товщина – 1,5 мм, тому залізо залишається досить гнучким ножем зручно відрізати філе від кістки. Відполірована лезо цього ножа дзеркально.

Рукоятка виконана з масиву оливкового дерева. Його деревина відома високою щільністю і затребувана в багатьох ремеслах. А після особливою заводської районної обробки, вона стає не сприйнятливою до вологи. Крім того рукоятка ножа з оліві не вбирає воду, легко відмивається. Зовнішній вигляд ножа з рукояткою з оливкового дерева також гідний похвал: на деревині чітко видно природна фактура.

Третій важливий компонент в конструкції ножа Opinel Effilts 10 – це замок. У даній моделі знайшов застосування класичний для бренду Опинель замок – Viroblock. Його конструкція – муфтова. Замок в змозі утримувати лезо ножа і відкритим і закритим, що робить його використання ще більш безпечним.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.5
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 225
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».