Кулі BLS Precision 0,32g 1kg

Кулі BLS Precision 0,32g 1kg

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

761

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні страйкбольні кульки від відомого бренду BLS.

Кулі BLS Precision 0,32g виготовлені з високоякісних матеріалів. Поверхня кожного шарика тщательно відполірована. Діаметр становить 5.95 мм, а відхилення від цього розміру не більше +/- 0.01 мм. Подібну якість оцінюватимуть навіть найбільш вимогливі гравці; особливо добре ці боєприпаси працюють із прецизійними стволиками.

Шарики мають вагу 0.32 г; цей показник вже відноситься до категорії “більше середнього” та розрахунків на відповідні категорії приводів — такі, як штурмові гвинтівки з тюнінгом потужності, а також “снайперки” (початкового та середнього рівня) у заводській комплектації. Важкі кулі для подібних приводів зручні перш за все тим, що вони краще тримають швидкість, дають більш рівну траєкторію і не так зношуються вітром, як легкі; це дозволяє ефективно вести стрілянину на середні та дальні дистанції. Крім того, збільшення маси шарика знижує її чутливість до дрібних перешкод на кшталт трави або листя. ЗВЕРНІТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: шарики не є біодеградабельними і не рекомендуються для ігор на природі.

Упаковка містить 1 кг кульок, що відповідає загальній кількості приблизно в 3330 штук; для гравця зі середніми темпами витрати боєприпасів цього вистачить як мінімум на кілька матчів, а то й на цілий сезон.

Характеристики:

Вес шарика: 0,32 г
Фасування: 1 кг
Шарик в упаковці: ~ 3125
Колір: білий
Біодеградабельні: ні

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Стандартні
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення