Кулі Rockets Professional 0,23 g 2 kg 8700 BBs

Кулі Rockets Professional 0,23 g 2 kg 8700 BBs

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

723

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні страйкбольні кульки, сумісні з усіма видами внутрішніх стволиків, включаючи прецизійні (хоча для останніх все ж краще підходять кулі серії Platinum від того ж виробника).

Поверхня кожної кульки Rockets Professional 0,23 g при обробці полірується до глянсового блиску та доповнюється спеціальним покриттям, що зменшує тертя. Це сприяє високій початковій швидкості і в тієї ж годину забезпечує ідеальну взаємодію з системами хоп-апу. Поверхня має ідеально сферичну форму, без видимих виступів та западин; крім того, виробником заявлена особлива технологія постобробки, котра гарантує максимально точне співпадіння центру маси з геометричним центром кульки — що, в свою чергу, дає чудову повторюваність пострілів. Фактичний діаметр боєприпасів складає 5,95 мм, відхилення від цього значення не перевищує 0,01 мм, а різниця у вазі між окремими пакетами — менше 0,01 р.

Кульки мають вагу 0.23 р — таке значення вважається стандартним для стокових приводів у форматі штурмових гвинтівок. Оскільки початкова швидкість традиційно заміряється для боєприпасів вагою 0.20 г, то з цими кульками вона зазвичай є трохи нижче заявленої у характеристиках; втім, це компенсується більш стабільною траєкторією польоту, так що більша вага майже не впливає на максимальну дальність, а на стандартних дальностях може навіть покращити точність. У тієї ж годину кульки 0.23 р вважаються слабо придатними для боїв на великих відкритих просторах, тут більшою популярністю користуються більш важкі боєприпаси.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: кульки не є біодеградабельними і не рекомендуються для ігор на природі.

Упаковка містить 2 кг (приблизно 8700) кульок; одному гравцю цього може вистачити на цілий сезон ігор середньої інтенсивності, а то і більше.

Характеристики:

Вага кульки: 0,23 м
Фасовка: 2 кг
Кульок в упаковці: ~8700
Колір: білий
Біодеградабельні: -

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Стандартні
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення