Ніж Skif Defender II Stonewash orange 423SEOR

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97

Ніж Skif Defender II Stonewash orange 423SEOR

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2025 оцінок )

1 560

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Skif Defender II Stonewash orange 423SEOR:

Ніж SKIF Defender II відноситься до нового покоління однієї з кращих моделей 400-й серії. Форма і призначення ножа залишилися незмінними - це вкрай "робочий" інструмент, який повністю покриває щоденні потреби, а також буде якраз до речі під час аутдор-активностей.

Нова сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю і хрому стала кілька твердіше і більш стійкою до корозії, ніж попередник з 8Cr13MoV.

Прямі спуски починаються з 1/3 від обуха, на верхній його частині присутній фальшлезвіе і невелика насічка на упорі під великий палець. Форма клинка є поєднанням Drop-Point і S-образного клинка, завдяки чому володіє відповідними перевагами. Подовжена ріжучакромка покращує ріжучі властивості, а досить потужна передня частина з фальшлезвіем продемонструє прекрасні колючі якості.

Обробка клинка Stonewash вбереже ніж від незначних подряпин або затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою подпальцевой фліпером, що створює своєрідний упор для руки, що стане в нагоді під час силового проколу. Як додатковий спосіб відкривання ножа можна також розглядати і подпальцевой отвір. Завдяки системі шарикоподшипников вихід клинка плавний і не вимагає значного зусилля при відкриванні.

Замок - незмінний Frame-Lock, до слова - один з найнадійніших замків серед складних ножів.

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є присутність подпальцевой насічки не тільки на обуху і рукояті, а й на Фліппера і пластині замку.

Рукоять виконана з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологому руці або рукавичках. Присутній кліпса, яку при необхідності можна зняти і користуватися темляком, під який передбачено отвір.

В цілому, нове покоління ножа Defender являє собою свіжий погляд на перевірену часом "класику".

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97
Загальна довжина, мм
  • 224
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».