Сумка DANAPER Vega, Graphite

Сумка DANAPER Vega, Graphite

Продавець:D-shop

1 860

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка DANAPER VEGA - класичний слінгер універсального призначення. Сумка підійде як для повсякденного носіння в якості EDC, як сумці для документів або для прихованого носіння засобів самооборони.

Фасад сумки обладнаний клапаном на фастексами, що прикриває основне відділення з органайзером. Конструкція органайзера дозволяє зручно, а головне, раціонально розмістити речі і не дає, при повному відкритті блискавки, відвалиться зовнішній стороні кишені.

Крім цього, сумка має містке відділення, що розташоване за органайзером, з плоским кишенею для планшета або документів.

На бічній стороні сумки розміщений кишеню закривається клапаном для газового балончика, електрошокера або утилітарних речей власника. З протилежного боку сумка обладнана стропами MOLLE - це дозволить доважили додатковий Підсумок або елемент спорядження.

По обидва боки сумки розташовуються півкільця, а на плечовому ремені карабін. За допомогою їх зручно носити сумку DANAPER VEGA як через праве, так і через ліве плече.

Сумка DANAPER VEGA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до засобу самооборони. Прихованне відділення розташовується під всією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як засобу самооборони рівні за габаритами ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S & W P40 і т.д.

Задня стінка прихованного відділення обладнана велкро панеллю (липучкою) до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T.

Така компоновка прихованного відділення дозволяє більш гнучко налаштувати сумку під певний вид засобу самооборони, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування.

Обидві стінки прихованного відділення мають демпфірування і полімерний каркас, що, крім маскує ефекту, робить носіння комфортним. На дні відділення розташовується півкільце кріплення страхувального шнура. Сумка пошита з високоякісного поліамідного матеріалу Cordura.

На всю продукцію DANAPER надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Для туризма
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами