Пістолет пневматичний SAS Makarov

19 відгуків

Код:  288036743

Пістолет пневматичний SAS Makarov

19 відгуків

Код:  288036743

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 63 оцінок )

1 717

1 624

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет пневматичний SAS Makarov - газобалонний пневматичний пістолет, що є аналогом, реплікою пістолета Макарова. Початкова швидкість польоту кулі-кульки дорівнює 130 м/с, а місткість магазину цього пістолета - 18 сталевих кульок. Балон CO2 фіксується в магазині.

Пістолет пневматичний Makarov виготовлений з металу, модель без блоубэка: затвор нерухомий. Стрільба здійснюється тільки самовивезенням, можливість попереднього взводу курку не передбачена. Прекрасний вибір як для новачків, тільки початкуючих займатися стрільбою, так і для професіоналів.
Переваги пневматичного пістолета Makarov:
Металевий корпус і істотна вага, пістолет дуже зручно лежить в руці.
Досить висока точність.
Висока якість складання.
Передбачуваність моменту спуску.

Ця модель є дуже популярною - за рахунок того, що по своєму зовнішньому вигляду і масовим характеристикам, вона є дуже реалістичною копією вогнепального класичного пістолета Макарова калібру 9 міліметрів.

Пневматичний пістолет Макарова призначений для стрільби спеціальними кульками BB - сталевими кульками діаметром 4,5 мм (калібр 0,177 дюйма), зроблені спеціально для розважальної стрільби. BB- кульки для цього пістолета покриті міддю для відвертання корозії і зменшення зносу ствола при пострілі. Фактичний діаметр сталевих кульок складає від 4,4 до 4,45 міліметрів і, як завжди, менше калібру ствола. Вес такої омедненного сталевої кульки приблизно - 0,3 грама.

Характеристики

Джерело енергії
Калібр
Вага, г
Матеріал
  • Пластик і метал
Довжина дула
  • 160 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 19

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!