Ніж метелик балісонг Тренувальна Skull 301-2 Red

Ніж метелик балісонг Тренувальна Skull 301-2 Red

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

300

299

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж метелик, балісонг Тренувальна Skull 301-2 Red - це якісне пристосування, що дозволяє тренуватися в фліппінге і відпрацьовувати безліч інших прийомів поводження з таким типом ножів. Як такого клинка у нього немає - його роль грає пластина з отворами, які несуть як декоративну, так і практичну функцію: полегшувати вагу.

Як і в класичному балісонгу, цей елемент складається, ховається в рукоятку з нержавіючої сталі. Рукоятка Skull 301-2 Red, як і у багатьох сучасних метеликів - зроблена з суцільнометалевих пластин, і розділяється уздовж на дві частини: тут вже все як у ножах класичної конструкції.

Ніж для тренувань Skull 301-2 Red - це гарантія абсолютної безпеки тренувань, як для вас, так і для оточуючих - з ним можна вправлятися не боячись порізів та інших поранень себе і оточуючих людей.

Основні переваги тренувального балісонга Skull 301-2 Red:

Є відмінним тренувальним засобом, який найкраще підходить для відпрацювання прийомів роботи з справжнім ножем-балісонгом.
Надійність конструкції - оскільки тут немає ніяких кнопок, пружинок, і тим більше, складних механізмів, то тут і нічому виходити з ладу, обростати брудом і остаточно ламатися.
Навіть якщо ви примудрилися неправильно скласти клинок або ще якось наразити себе на небезпеку, нічого страшного не станеться: закруглена і незаточена пластина повністю безпечна.

Тренувальний ніж-балісонг Skull 301-2 Red - простий, легкий у зверненні, доступний і безпечний в зверненні, тому підходить як дітям, так і тільки захопившимися балісонгами дорослим.

Увага! Для занять фліппінгом балісонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На загублені з вини користувача гвинти і розкручені вироби Гарантія не поширюється !!!!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».