Ніж ZT 0055

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж ZT 0055

Продавець:NBK Shop

3.4/5  ( 957 оцінок )

12 492

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Zero Tolerance від кастомного майстри з Бразилії Gustavo T. Cecchini. Дана модель є інтерпретацією авторського фолдера. Airborne, випускає під маркою GTC Knives. Ніж ZT0055 може похвалитися своїм власним яскраво вираженим стилем, який відмінно працює в якості міського ножа, але в той же час, завдяки широким функціональним особливостям, може з успіхом застосовуватися і в якості тактичного інструменту.Клинок виготовляється з нержавіючої сталі преміум класу CPM-S35VN з фінішної матовою обробкою Stonewash. Лезо має не часто зустрічається форму Reverse Tanto, яка володіє прекрасним різом як на основному відрізку заточеною межі, так і у самого кінчика. Цікавою авторською знахідкою є невеликий прихований фліппер, який чудово справляється зі своїми завданнями – миттєво розкрити клинок, але при цьому майже не виступає за межі рукоятки, роблячи ніж обтічним, зручно розташованим в будь-якій кишені. Швидкості відкриття даного ножа також сприяє наявність підшипникової системи KVT, захованої за металевими плашками.Рукоять ZT 0055 GTC повністю складається з титану, як її зовнішня сторона, так і назад, з розміщеною на ній замикає пластиною Frame Lock. Широка і міцна рукоятка з різноспрямованим перерізом забезпечує надійний та зручний хват, що дозволяє виконати будь-яку важку роботу. Акуратна кишенькова кліпса є переставляемой на праву або ліву сторону рукояті і дозволяє чіпляти ніж вістрям вгору.Американська компанія Zero Tolerance представляє складні ножі преміум класу ідеально підходять як щоденний кишеньковий інструмент. Кожен клинок по-своєму унікальний, як матеріалами, так і дизайнерським оформленням. Zero Tolerance 0055 відрізняється від усього, що ви коли-небудь бачили. Представлений складаний ніж пропонує чудові аеродинамічні лінії як на лезі, так і на ручці, а також на ретельну точність складання ZT. Динамічне лезо являє собою нержавіючу сталь CPM S35VN, яка забезпечує підвищену ударну в'язкість і стійкість до обрізання кромок без втрати зносостійкості. Ця сталь гарантує те, що кромка буде довгий час мати бездоганно заточений край ножа.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95
Загальна довжина, мм
  • 222
Матеріал ручки
  • Титан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».