Пневматичний пістолет KWC Makarov KM44DHN

58 відгуків

Код:  288814693

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC Makarov KM44DHN

58 відгуків

Код:  288814693

Продавець:Seween

4.6/5  ( 42 оцінок )

1 465

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- Пневматичний пістолет KWC Makarov KM44D - копія легендарного всім відомого пістолета Макарова, а також найпопулярніший пневматичний пістолет на ринку України. Чим же обумовлена популярність саме пістолета Макарова від фірми KWC?

- Що стосується якості, то як таких відмінностей немає, купили б ви Borner ПМ 49 або Umarex Makarov або KWC Makarov. Але є конструктивні відмінності.

- Так, KWC Makarov єдиний хто має збільшений діаметр дульного зрізу імітує калібр 9 мм. Також у даного пістолета повнорозмірний металевий магазин, а підтискної гвинт захований всередину магазину для більшої реалістичності. А ось ударно-спусковий механізм одинарної дії на відміну від своїх побратимів. Зроблений даний пістолет з металу, вагу становить близько 800 гр. Магазин за заявами виробника розрахований на 18 кульок ВВ. Головним плюсом KWC KM44D є його потужність, початкова швидкість 125-135 м/с це дуже хороший показник для газо-балонний пістолетів.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 58

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!